+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa
1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Microsoft Vue ile yolları ayırmış!!!

Diğer Sertifikalar bölümündeki Microsoft Vue ile yolları ayırmış!!! tartışması; Merhaba Firmanın yoğun ısrarı üzerine (al şunları artık) microsoft sertifikalarını almak için vue.com adresine girdim 70-290 nolu sınavı almak için ...

1. x25
    x25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator x25 will become famous soon enough x25 will become famous soon enough
    Rep Puanı
    10

Microsoft Vue ile yolları ayırmış!!!

Merhaba Firmanın yoğun ısrarı üzerine (al şunları artık) microsoft sertifikalarını almak için vue.com adresine girdim 70-290 nolu sınavı almak için epeyce bir cebelleştim sürekli bişeyleri eksik yaptığımı düzgün adımlar izlemediğimi söyleyen bir ekranla karşılaştım ama sonra http://www.vue.com/ms/ adresindeki

Microsoft Certification Testing
    As of September 1, 2007, Pearson VUE will no longer be selling Microsoft exams; however, candidates holding prepaid vouchers can continue to register for exams that are taken through December 31, 2007. For more details, please read the following

yazıyı okuduktan sonra anladımki artık vue microsoftla yolları ayırmış veya microsoft vue ile yolları ayırmış kesin birşey soylemek mümkün değil.ama prometric.com microsoft kariyer sertifikasyonlarına devam ediyor. sınava girecek arkadaşlar için sadece PEARSON VUE yetkili merkezi olan merkezlerde artık microsoft sınavlarına giremiyecksiniz.gireceğiniz merkezin www.prometric.com üyesi olması gerekmektedir.

2. dfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dfak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member dfak has a spectacular aura about dfak has a spectacular aura about dfak has a spectacular aura about
    Rep Puanı
    0

Evet öyle olmuş. Cisco Systems'te prometric le yollarını ayırdı. yani cisco sınavlarını alabilmek için Pearson-Vue merkezlerine başvurmanız gerekmektedir.

3. x25
    x25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator x25 will become famous soon enough x25 will become famous soon enough
    Rep Puanı
    10

Bu arada vue de 50 $ a alabildiğiniz microsoft sınavlarını artık 35 pounda yani daha pahalıyo prometricten almak zorundayız herhangi bir alternatifi yok

35 pound yaklaşık 90 milyon yapıyor 50 dolar ise 65 milyon anlıyacağınız vue ile birlikte 25 YTL zarar etmiş olduk

4. x25
    Rep Puanı
    10

bu arada uzun zamandır tabuları mı yıkıp cisco dışında bir sınava girmemiştim firmamın yoğun ısrarı ve iddea ya binaen girdiğim ilk microsoft 70-290 nolu sınavı bugün vermiş bulunuyorum 700 geçme puanı zerinden 780 aldım bakalım son gülen iyi gülecek

5. dfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dfak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member dfak has a spectacular aura about dfak has a spectacular aura about dfak has a spectacular aura about
    Rep Puanı
    0

Tebrikler...Başarılarınızın Devamını diliyorum...

6. AliPacino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AliPacino isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member AliPacino is on a distinguished road
    Rep Puanı
    0

Selamlar arkadaslar. CCNA sertifikasina sahibim, VoIP ve Linux bilgilerim var. 12 gün kadar istanbuldayim. Microsoftdan ufak bir sertifika yapabilirim burda. Kestirmeden bir bilgisayar ayarlayalim, pratik sekilde bir ekip olusturup calisalim ve mesela Microsoft Exchange Server 2003 gibi bir sinavi yapalim. Teklif var, tabiki israr yok,

Selamlarimi arz ederim,
    Muharrem

7. x25
    Rep Puanı
    10

Merhaba muharrem bey teklfinizi biraz daha açık dile getirebilirmisiniz kurs gibi bir çalışmamı

8. AliPacino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AliPacino isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member AliPacino is on a distinguished road
    Rep Puanı
    0

x25 arkadas sen bugün zaten vermissin "managing ...2003" sinavini. bende bu gece biraz microsoftun egitim filmlerine ve bir iki dokumanina baktim, türkiyedeyken sundan bi tane yapim diyordum, aslen almanyadanim ve VoIP alaninda calismaktayim. bir hafta evel gelseydim daha iyi olurdur gibi. sana hayirli ugurlu olsun derim. Microsoft small business server sertifikalari varmi bari. belki öyle birsey yapilabilir.

vesselam tekrar,
    muharrem

9. x25
    Rep Puanı
    10

2000 den sonra sbs sınavları varmı biliyorum sanırım yok ama tavsiyem 70-290 testinside nin 4. aya ait dokumanları halen geçerli ama tercih senin Almanyada ki çalışma hayatında başarılar

10. AliPacino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rep Puanı
    0

sagolasin x25, su linkte 2003'den bahsediyor

http://www.microsoft.com/learning/exams/70-282.mspx

administrator amaciyla niyetlenmedim zaten. ufaktan biraz birikim olsun. cisconun CCVPsine hazirlaniyorum aslinda, ama bi ms sertifikasida uyar diye ilgimi cekti. hem bu arada türkce lugatimizida genisletmis oluruz yani ,

+ Konuyu Cevapla