| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| mrb sınav son olarak 6 kasıma kadar alınabılıyormus ınsallah bende 6 kasıma kadar alamayı dusunuyorum. Bilmeyen arkadaslar ıcın sınav ucretı degısmedı ıse 85 paunt dıye bılıyorun anka da oda yaklası 212 ytl cıvarında olmakda. Kredi kartı ıle ucretler odenıyor ve ınternet bankacılıgına kartın acık olması tavsıye edılıyo. Pesın odemelerde fatura ve kdv soz konusu oldugu ıcın hem daha pahalı hemde bıraz sorunlu oldugunu soyluyor anka.. basarılar kolay gelsın.. |
| |||
| ben Ege universitesinde egitimimi ube den aldim.ve oradayken cisco.netacad.net uyeligim var.bugun login olduktan sonra headlines ta End of Life for CCNA v3.1 (English Version) basligini gordum ve tikladim. ve su paragrafi buldum The INTRO (640-821), ICND (640-811), and CCNA (640-801) certification exams will be available to Networking Academy students until July 31, 2009 to coincide with the availability of the CCNA v3.1 curriculum. simdi ben Networking Academy students mi oluyorum? ve ben bu sinavlara july,31,2009 a kadar girebilirmiyim? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|