Call Manager Express Numara Hatası
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
Call Manager Express Numara Hatası

Arkadaşlar benim derdim, bir kullanıcı var ve buna gelen bütün aramalarda numara 7000 den görünüyor. Dışardan da içerden de görünen numaralar aynı. Bu konuda bir bilgisi ve ya önerisi olan

  1. #1
    cabay is offline Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    80

    Default Call Manager Express Numara Hatası

    Arkadaşlar benim derdim, bir kullanıcı var ve buna gelen bütün aramalarda numara 7000 den görünüyor. Dışardan da içerden de görünen numaralar aynı. Bu konuda bir bilgisi ve ya önerisi olan varsa paylaşımını bekliyorum.


    Teşekkürler.

  2. #2
    hakan is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    istanbul
    Posts
    760

    Default

    7000 santralinizin ana JTAPİ numarası mı? Callmanager üzerinde bu numaranın tanımlı olduğu yerde bir yönlendirme yapılmış mı kontrol edin lütfen

  3. #3
    cabay is offline Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    80

    Default

    işin ilginç yanı da bu hocam. 7000 li bir numara hiç tanımlı değil.

  4. #4
    hakan is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    istanbul
    Posts
    760

    Default

    o zaman bu kullanıcının tanımlarında bir farklılık olması lazım

  5. #5
    cabay is offline Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    80

    Default

    Kullanıcıyı tamamen kaldırıp tekrar ekledik. yine aynı sorun
    Bu CME de bir sorunlar oluyor sanırım. önceden de bu gibi sacmalıklar yasadık ama kendi düzeldi. umuyorum ki buda duzelir

  6. #6
    Cagdas Yalman is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    427

    Default

    config yollamanız mümkünmüdür?
    Carpe dieM

  7. #7
    hakan is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    istanbul
    Posts
    760

    Default

    Quote Originally Posted by cabay View Post
    Kullanıcıyı tamamen kaldırıp tekrar ekledik. yine aynı sorun
    Bu CME de bir sorunlar oluyor sanırım. önceden de bu gibi sacmalıklar yasadık ama kendi düzeldi. umuyorum ki buda duzelir
    kullanıcı numarası bir hunt group' a tanımlı olabilir mi? kullanıcınun numarası ve gateway router üzerindeki num-exp tanımlarını kontrol edebilir misiniz? yada gönderin bakalım.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts