[ Çözüldü ] CCNA Instructor
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Hypnotic
CCNA Instructor

Merhaba arkadashlar. cisco ccna sertifikam var. simdi cisco ccna instructor sertifikasi almak istiyorum. nasil alinir? bu sertifika icin neleri okumaliyim?bilgisi olan varmi?

  1. #1
    Ciscohack is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    4

    Arrow CCNA Instructor

    Merhaba arkadashlar. cisco ccna sertifikam var. simdi cisco ccna instructor sertifikasi almak istiyorum. nasil alinir? bu sertifika icin neleri okumaliyim?bilgisi olan varmi?

  2. #2
    Hypnotic is offline Co Administrator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    İstanbul
    Posts
    769

    Default

    küçük bir ccie labı gibi sınavı var bu sertifikanın.
    çok talep olursa cisco'dan türkiye'ye bir hoca gelir ve sınav yapar. Bireysel olarak girmek için yurt dışındaki sınav merkezlerinde sınava girebilirsiniz.
    Sınav, sözlü bir sınavdır. bir kaç soruyu sözlü olarak sorar ve sizde yanıtlarsınız. bunun yanı sıra size bir lab'ta yaptırır, labta kafasına takılan yerleri kıl kıl soruları sorar. aldığınız puana göre sınavı geçersiniz veya kalırsınız.
    tavsiyem; bu sınava girmek için ccna tecrübesi yeterli gelmeyebilir. ccnp veya ccnp+ olmanız sizin yararınıza olur.

    kolay gelsin.
    Nexus likes this.

  3. #3
    Ciscohack is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    4

    Default

    ben duydum ki cisco bayiligi olan bilinen bi sirketde calistiginda ve yeterli tecruben oldugunda sinavsiz alabiliyorsun. oyle bisey varmi?

  4. #4
    Ciscohack is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    4

    Default

    ben duydum ki cisco bayiligi olan bilinen bi sirketde calistiginda ve yeterli tecruben oldugunda sinavsiz alabiliyorsun. oyle bisey varmi?...
    Quote Originally Posted by NonStop View Post
    küçük bir ccie labı gibi sınavı var bu sertifikanın.
    çok talep olursa cisco'dan türkiye'ye bir hoca gelir ve sınav yapar. Bireysel olarak girmek için yurt dışındaki sınav merkezlerinde sınava girebilirsiniz.
    Sınav, sözlü bir sınavdır. bir kaç soruyu sözlü olarak sorar ve sizde yanıtlarsınız. bunun yanı sıra size bir lab'ta yaptırır, labta kafasına takılan yerleri kıl kıl soruları sorar. aldığınız puana göre sınavı geçersiniz veya kalırsınız.
    tavsiyem; bu sınava girmek için ccna tecrübesi yeterli gelmeyebilir. ccnp veya ccnp+ olmanız sizin yararınıza olur.

    kolay gelsin.

  5. #5
    Soul is offline Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,080

    Default

    Quote Originally Posted by Ciscohack View Post
    ben duydum ki cisco bayiligi olan bilinen bi sirketde calistiginda ve yeterli tecruben oldugunda sinavsiz alabiliyorsun. oyle bisey varmi?
    Merhaba

    oyle birsey yok. sunum ve lab sinavlarina girmen gerekiyor.
    toplamda 8 saat suruyor. lab da ayrica throubleshootingde var.
    www.cliguru.com

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts