Cisco Exploration 4
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco Exploration 4

iyi çalışmalar arkadaşlar; offline ccna cisco notlarını bilgisayarımda sınırlı hesapta çalıştıramıyorum. kursu başlat düğmesi çalışmıyor. acaba nasıl bir ayar yapmalıyım. tarayıcı olarak internet explorer ve chrome kullanıyorum. ancak her ikisindede

  1. #1
    robtek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    7

    Standart Cisco Exploration 4

    iyi çalışmalar arkadaşlar;

    offline ccna cisco notlarını bilgisayarımda sınırlı hesapta çalıştıramıyorum. kursu başlat düğmesi çalışmıyor. acaba nasıl bir ayar yapmalıyım. tarayıcı olarak internet explorer ve chrome kullanıyorum. ancak her ikisindede çalıştıramadım. ancak yonetici hesabında çalıştırabiliyorum. ama sınırlı hesapta çalışmıyor. yardımlarınızı bekliyorum.

  2. #2
    AcLMasteR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,195

    Standart

    flash eklentisinin güvenlik ayarları ile ilgili bir sıkıntı olabilir, dosyayı güvenli olarak işaretlenmesi gerektiğini hatırlıyorum
    The day that never comes

  3. #3
    robtek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    7

    Standart

    nasıl yapacağım güvenlik ayarlarını?

  4. #4
    AcLMasteR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,195

    Standart

    flash üzerine sağ tıkladıgınızda menüde cıkıyor olması lazım
    The day that never comes

  5. #5
    robtek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    7

    Standart

    Alıntı AcLMasteR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    flash üzerine sağ tıkladıgınızda menüde cıkıyor olması lazım
    öyle bir ayar göremedim. administrator hesabında herşey normal olarak çalışıyor ama sınırlı hesaba geçince orada çalışmıyor. sınırlı hesabda bir ayar yapmam gerek heralde. ama ne ayarı yapmalıyım. bir türlü bulamadım....

  6. #6
    AcLMasteR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,195

    Standart

    Normal hesabina admin yetkisi verebiliyormusun ?

    GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    The day that never comes

  7. #7
    robtek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    7

    Standart

    evet verebiliyorum.

  8. #8
    robtek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    7

    Standart

    sınırlı hesabı yönetici olarak değiştirdim. ancak yine sorun devam ediyor. yine kursu başlat butonu çalışmıyor. sorun ne olabilir acaba?

  9. #9
    AcLMasteR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,195

    Standart

    Adobe - Flash Player : Ayarlar Y

    burada alt tarafta 3 seçenek çıkacak her zaman izin ver işaretledikten sonra,

    alttaki combobox tan konum ekleyi seçiyorsun ve index ekranında çalıştırılan swf dosyasını seçip onayla diyorsun.SWF yi index.html editleyerek bulabilirsin.

    http://i.hizliresim.com/x32go9.png


    aynı adımları şuan ben gerçekleştirdim, cisco exploration 4.0 kurdum (640-802 için)restart tan sonra internet explorer den calıştırabildim.

    http://i.hizliresim.com/e2vP82.png
    The day that never comes

  10. #10
    robtek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2014
    Mesajlar
    7

    Standart

    ben flash ı sağ tıkladıktan sonra bu şekilde bir ayarlar menüsü çıkmıyor. internet explorer 8 sürümünü kullanıyorum. flash playerda son güncel sürüm. ama bu şekilde bir menü seçeneği gelmiyor ben de!!!

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok