hocam gel yap demiyoruzki takıldık yardım istiyoruz. consolum sağlam başka routerla denedim hyper terminal ayarları ise 9600 veri bitleri:8 eşlik:yok dur bitleri:1 akış denetimi yok
ayrıca zahmet verdiğim için özür dilerim.
![]() | | |
hocam gel yap demiyoruzki takıldık yardım istiyoruz. consolum sağlam başka routerla denedim hyper terminal ayarları ise 9600 veri bitleri:8 eşlik:yok dur bitleri:1 akış denetimi yok ayrıca zahmet verdiğim için özür
hocam gel yap demiyoruzki takıldık yardım istiyoruz. consolum sağlam başka routerla denedim hyper terminal ayarları ise 9600 veri bitleri:8 eşlik:yok dur bitleri:1 akış denetimi yok
ayrıca zahmet verdiğim için özür dilerim.
slm;
1...bit persecond standart olarak 9600bps, ancak bagzi routerlerde calismayabiliyor...isterseniz sunlarida deneyin 1200,2400,4800bps.... router 3600 ise; 19200, 38400, 57600 ve 115200 bps kullanilabilir...
2...console kablon kotu olabilir..
3...birde keyboard inda scr lock key enable olabilir, disable olmasi gerekir
simdilik bunu denemenizi tavsiye ederim....
iyi gunler
Konu burner tarafından (18.08.2008 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
hepsini deneyeceğim teşekkür ederim. ilgi ve yardımlarınızdan ötürü
Hangi yöntem, verdiğim ayarlar mı? Telnet ile bağlantı yaparken sence paketler pinlerden mi yoksa tellerden mi geçer ve iletişim kurulur? Bu verdiğim ayarlar pinsel iletişim için..
cebo ben şaka yapmıştım cevap verirken, kızmadım.. alınma lütfen ve yanlış anladı isen özür dilerim..
yok hocam olurmu ben sıkboğaz yaptım zannettim kusuruma bakmayın