Cisco ME 6500 Switch IOS
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
Cisco ME 6500 Switch IOS

merhabalar; cisco 6500 me sfp switch için ios ihtiyacım var konu ile iligili yardımcı olabilirmisiniz. saygılarımla.

  1. #1
    ciscocuolucam is offline Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    35

    Default Cisco ME 6500 Switch IOS

    merhabalar;

    cisco 6500 me sfp switch için ios ihtiyacım var konu ile iligili yardımcı olabilirmisiniz.


    saygılarımla.

  2. #2
    hb1989 is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    281

    Default

    Merhaba,

    Ne gibi bi yardima ihtiyaciniz var? Satin aldiginiz yerden IOS temin edemiyormusunuz?

  3. #3
    ciscocuolucam is offline Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    35

    Default

    hocam cihaz ref üzerinde advipsec 12.2 var fakat boot etmiyor bende bundan dolayı yenisini atmam gerekmekte olduğunu düşündüm

  4. #4
    hb1989 is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    281

    Default

    Nasil boot etmiyor? Roommon dami kaliyor? Daha detayli yazarmisin.

  5. #5
    ciscocuolucam is offline Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    35

    Default

    cihaz su an rommon da ve



    System Bootstrap, Version 12.2(18r)S3, RELEASE SOFTWARE (fc1)
    Technical Support: Support and Documentation - Cisco Systems
    Copyright (c) 2005 by cisco Systems, Inc.
    Cat6k-C6524 platform with 262144 Kbytes of main memory

    Autoboot executing command: "boot disk0:s6523-advipservicesk9-mz.122-33.SXH1.bin"

    Initializing ATA monitor library...
    open(): Open Error = -13
    loadprog: error - on file open
    boot: cannot load "disk0:s6523-advipservicesk9-mz.122-33.SXH1.bin"
    Exit at the end of BOOT string

  6. #6
    hb1989 is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    281

    Default

    Bu komuta göre makina IOS u disk0: da ariyor. Bulamayincada rommon da kaliyor. dir disk0: komutu yazin ve orda baska IOS varmi. Eger bossa, diger hafiza kartlarini kontrol edin.

    dir sup-bootflash:

    dir bootflash:

    Eger herhangi bi hafiza kartinda IOS varsa, bu komutlada makinayi acabilirsiniz;

    boot sup-bootflash:<IOS>

  7. #7
    ciscocuolucam is offline Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    35

    Default

    dir bootflash:
    File size Checksum File name
    25203652 bytes (0x18093c4) 0x8500291f s6523-ipbasek9-mz.122-18.ZU2.bin (de leted)

  8. #8
    ciscocuolucam is offline Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    35

    Default

    bu cihaz sup şase üzerinde çalışan bir modul değil direk kendisi sfp sw

  9. #9
    hb1989 is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    281

    Default

    bootflash inde IOS var, ama silinmis. Baska ME6524 varmi isyerinizde? Sup sase olup olmamasiyla alakasi yok. ME 6524 lerdede supervisor takili, modular degil ama icinde sabit takili. Ve bu Supervisor unda kendi bootflash i var. Bundan dolayi, ME6524 lerdede sup-bootflash var.
    Last edited by hb1989; 23.08.2011 at 11:16.

  10. #10
    ciscocuolucam is offline Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    35

    Default

    malasef yok işte

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts