Cisco Packet Tracer Ping Sorunu
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
Cisco Packet Tracer Ping Sorunu

herkese kolay gelsin benim dönem ödevim war 20 adet lokasyondan oluşan bi şirketin wan kablolama sistemi ile similasyonunu cisco da yapmam gerekiyor ben temsili olarak 1 er pc 1 er

  1. #1
    notoecopol is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5

    Default Packet Tracer Ping we İp Sorunu

    herkese kolay gelsin benim dönem ödevim war 20 adet lokasyondan oluşan bi şirketin wan kablolama sistemi ile similasyonunu cisco da yapmam gerekiyor ben temsili olarak 1 er pc 1 er switch 1 er router koydum ıp lerinide werdim ama routera ne tür ip wereceğimi bilmiorum onun dışında tüm bağlantılar tamam routerları bulutada bağladım tüm bağlantılar yeşil ama bi pc den diğer pcye ping attığımda istek zaman aşımına uğradı dior
    deneme.pkt
    Last edited by notoecopol; 29.03.2011 at 17:43.

  2. #2
    System is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Ordu / Ünye
    Posts
    501

    Default

    Cisco Packet Tracer programı ile yapmış olduğunuz konfigurasyonu .pkt uzantı olarak kişisel bilgisayarınıza indiriniz ve Forum sayfamıza yükleyiniz.
    Bu durumda probleminiz incelenebilmektedir. MSN Messenger ile bu tür problemlerle ilgili destek olmak aynı sorunla karşılaşabilecek diğer üyelerimiz için faydalı olmayacaktır. Bununla birlikte sorunuzla ilgili forum sayfamızda birden fazla örnek konfigurasyon bulunmaktadır. Lütfen kontrol ediniz.

  3. #3
    notoecopol is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5

    Default

    deneme.pkt
    http://rapidshare.com/files/454926153/deneme.pkt
    yaptığım deneme budur aralarında ping atma sorunu yaşıyorum yardımcı olabilcek bir arkadaş warmı
    Last edited by notoecopol; 29.03.2011 at 14:52.

  4. #4
    j9S670 is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7

    Default

    Topoloji de default gateway e bile çıkamıyorsun, koymuş olduğun routerlarda interface yok, ip adresleri yok sadece pc lerde ip var. Ping çift yönlü bir process olduğundan başarılı olmaz.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts