Router Uzaktan Erişim
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Router Uzaktan Erişim

ARKDASLAR BUGUN COK OLDUM AMA YARDIMLARINIZ İHGTİYTACIM VAR YENİYİM VE MERAKLIYIM BEN HTTP://192.168.0.254 CİSCO BAGLANIYORUM AMA ACILAN HTTP SAYFADA HİCBİR İŞLEM YAPMAMIYORUM ACABA TELNET VE HYPER TERMİNAL DISINDA BAGLANA BİLECEGİM

  1. #1
    cagdasinal is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5

    Exclamation Router Uzaktan Erişim

    ARKDASLAR BUGUN COK OLDUM AMA YARDIMLARINIZ İHGTİYTACIM VAR YENİYİM VE MERAKLIYIM BEN HTTP://192.168.0.254 CİSCO BAGLANIYORUM AMA ACILAN HTTP SAYFADA HİCBİR İŞLEM YAPMAMIYORUM ACABA TELNET VE HYPER TERMİNAL DISINDA BAGLANA BİLECEGİM Bİ PROGRAM VARMI SİMDİDEN SAYGILAR SEVGİLER

  2. #2
    clone is offline Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    47

    Default

    Öncelikle ne yapmak istiyorsun onu yazsaydın daha iyi olurdu aslında yani sdm arayüzüne erişmek mi istiyorsun yada clı ya erişip ordan konfigürasyon yapmak mı?

  3. #3
    cagdasinal is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5

    Default

    clı ya erişip ordan konfigürasyon yapmak

  4. #4
    vurgun Guest

    Default

    SecureCRT
    Hyper terminal
    kullaniyorum ben

  5. #5
    root Guest

    Default

    ben zaten linux kullandigim icin konsoldan telnet ya da ssh komutunu vererek ulasabiliyor ve cok rahat bir sekilde her istedigimi yapabiliyorum. bir de windows kullanicilari icin CNA (Cisco Network Assistant) programini onerebilirim. Bunun disinda bir program daha vardi ama simdi hatirlayamadim, yine Cisco'ya ait management isi yapan bir program..

  6. #6
    cagdasinal is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5

    Default

    tesekkur ederim arkdaslar yardımlaırnız için

  7. #7
    tetecan is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    9

    Default

    merhaba arkadaşlar ben ciscoya hiç bağlanamıyorum bana yardım edermisiniz girilen ip adresini ve ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım helpp

  8. #8
    Ciscoist is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    189

    Default

    Merhaba,

    Cihaza fiziksel temasınız var ise konsol kablo yu (rollover) takın ve hyper terminal ile bağlanın.

  9. #9
    tetecan is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    9

    Default

    Arkadaşım sağol ama hyper terminal nasıl kullanabilirim biraz yardımcı olurmusun.

  10. #10
    Ciscoist is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    189

    Default

    Başlat-Programlar-Donatılar-İletişim-Hyper

    How to Use HyperTerminal with Cisco Routers & Switches

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts