Router Uzaktan Erişim
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Router Uzaktan Erişim

ARKDASLAR BUGUN COK OLDUM AMA YARDIMLARINIZ İHGTİYTACIM VAR YENİYİM VE MERAKLIYIM BEN HTTP://192.168.0.254 CİSCO BAGLANIYORUM AMA ACILAN HTTP SAYFADA HİCBİR İŞLEM YAPMAMIYORUM ACABA TELNET VE HYPER TERMİNAL DISINDA BAGLANA BİLECEGİM

  1. #1
    cagdasinal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    5

    Exclamation Router Uzaktan Erişim

    ARKDASLAR BUGUN COK OLDUM AMA YARDIMLARINIZ İHGTİYTACIM VAR YENİYİM VE MERAKLIYIM BEN HTTP://192.168.0.254 CİSCO BAGLANIYORUM AMA ACILAN HTTP SAYFADA HİCBİR İŞLEM YAPMAMIYORUM ACABA TELNET VE HYPER TERMİNAL DISINDA BAGLANA BİLECEGİM Bİ PROGRAM VARMI SİMDİDEN SAYGILAR SEVGİLER

  2. #2
    clone isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    47

    Standart

    Öncelikle ne yapmak istiyorsun onu yazsaydın daha iyi olurdu aslında yani sdm arayüzüne erişmek mi istiyorsun yada clı ya erişip ordan konfigürasyon yapmak mı?

  3. #3
    cagdasinal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    5

    Standart

    clı ya erişip ordan konfigürasyon yapmak

  4. #4
    vurgun Guest

    Standart

    SecureCRT
    Hyper terminal
    kullaniyorum ben

  5. #5
    root Guest

    Standart

    ben zaten linux kullandigim icin konsoldan telnet ya da ssh komutunu vererek ulasabiliyor ve cok rahat bir sekilde her istedigimi yapabiliyorum. bir de windows kullanicilari icin CNA (Cisco Network Assistant) programini onerebilirim. Bunun disinda bir program daha vardi ama simdi hatirlayamadim, yine Cisco'ya ait management isi yapan bir program..

  6. #6
    cagdasinal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    5

    Standart

    tesekkur ederim arkdaslar yardımlaırnız için

  7. #7
    tetecan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    9

    Standart

    merhaba arkadaşlar ben ciscoya hiç bağlanamıyorum bana yardım edermisiniz girilen ip adresini ve ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım helpp

  8. #8
    Ciscoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    189

    Standart

    Merhaba,

    Cihaza fiziksel temasınız var ise konsol kablo yu (rollover) takın ve hyper terminal ile bağlanın.

  9. #9
    tetecan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    9

    Standart

    Arkadaşım sağol ama hyper terminal nasıl kullanabilirim biraz yardımcı olurmusun.

  10. #10
    Ciscoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    189

    Standart

    Başlat-Programlar-Donatılar-İletişim-Hyper

    How to Use HyperTerminal with Cisco Routers & Switches

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok