merhaba,
ekte'ki kitapla ilgili bilgisi olan var mı acaba?tavsiye edermisiniz yararlı olur mu?
![]() | | |
merhaba, ekte'ki kitapla ilgili bilgisi olan var mı acaba?tavsiye edermisiniz yararlı olur mu?
merhaba,
ekte'ki kitapla ilgili bilgisi olan var mı acaba?tavsiye edermisiniz yararlı olur mu?
Mutlaka faydası olur zaten bunun aksini iddia etmez kimse
ama eğer yeterli derecede ingilizceniz varsa ingilizce kaynağından okursanız daha iyi olabilir. o resimde yazan sınav kodunu pek göremedim ama sanırım CCNA Intro 640-821 içindi. Ben 640-607 için hazırlanmış kitabı okumuştum ve kabul etmek lazımki " Türkçe çevirisi " kötüydü. 640-801 için de Türkçe kitap sanırım yoktu. Bu kitap için iyi ya da kötü diye bir yorumda bulunmuyorum.
ben bu kitabı bitirmek üzereyim.Kitapta çeviri hataları var.Ama bu bir sorun teşkil etmez.İngilizce bilginiz varsa ne demek istediğini anlıyorsunuz.örneğin cihazları tanımlarken anahtar, yönlendirici, tekrarlayıcı gibi türkçe isimler kullanmış.Eğer siz yönlendiricinin ingilizce router olduğunu anlarsanız sorun yok.ingilizce bilmiyorsanız zaten sınavda da işiniz zor.
ben de bu kitap tan çalışıyorum.. bence çok faydalı...CCNA için yeterli sayılabilir..
640-821 tam olarak nedir bilmiyorum ama, şu anki versiyon 640-802. 640-802 sınavına girip kazanırsan sertifikayı alırsın ancak parça parça iki kere girmek te mümkün. o sınavların kodlarını bilmiyorum bence en iyisi tek sınavda geçmek zaten...
640-801 kodlu sınav eskide kaldı. 640-802nin bundan farkı yeni konuların sorulacak olması (wireless ve security)
bu kitap da iki parça oluşan sınavdan ilkinin konularını içeriyor sanırsam ama eski sistem. ancak eski olması seni fazla etkilemesin zaten kitapta temel konular yer alıyor.
Bu kitap bende de var. Her ne kadar ingilizce reference guide'lar kadar sağlam olmasa da ve arkadaşımın da dediği gibi çeviri hataları olsa da güzel bir kitap ve faydalı buldum. Fakat bana biraz eksik gibi geldi ama buna da şükür bence![]()
turkce IT kitabı okumayacaksın![]()
tamam arkadaşlar teşekkürler fikirleriniz için.
arkadaşlar son olarak kitapta wan teknolojilerini anlatıyor mu?wan teknolojileri için alıcam kitabı o yoksa boşuna 40 ytl vermeyeyim.