Cisco Router 2522 - Ctrl + Break
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
Cisco Router 2522 - Ctrl + Break

Arkadaşlar elimde cisco 2500 serisi bir router var bunu configure etmek istiyorum sadece komut çalışması yapmak için com dan baglıyorum local pc me açıyorum özeliklerini yazıyor ve kitleniyor.açılışta ctrl+break yapıyorum

  1. #1
    dogancisco is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1

    Arrow Cisco Router 2522 - Ctrl + Break

    Arkadaşlar elimde cisco 2500 serisi bir router var bunu configure etmek istiyorum sadece komut çalışması yapmak için com dan baglıyorum local pc me açıyorum özeliklerini yazıyor ve kitleniyor.açılışta ctrl+break yapıyorum yemiyor.acaba ben mi yanlış baglantı yapıyorum yada farklı bir yolu varmı.

  2. #2
    root is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Ankara
    Posts
    1,409

    Arrow

    Quote Originally Posted by dogancisco View Post
    Arkadaşlar elimde cisco 2500 serisi bir router var bunu configure etmek istiyorum sadece komut çalışması yapmak için com dan baglıyorum local pc me açıyorum özeliklerini yazıyor ve kitleniyor.açılışta ctrl+break yapıyorum yemiyor.acaba ben mi yanlış baglantı yapıyorum yada farklı bir yolu varmı.

    Merhaba.
    Sizin de bildiğiniz gibi router'e bağlanmak için illaki kablo bağlantısı yapmaya gerek yoktur yani daha önceden bir konfigurasyon varsa , ip'ler ve telnet şifreleri vs gibi
    buna göre kablo bağlantısı yanlış olmasına ihtimal vermiyorum ben.
    sanırım router açılıyor ve post işlemi yaparken kalıyor.
    post 'un açılımı da şöyledir power on self test. görevi ise hangi arabirimleri var olduğunu ve donanımsal bir sorun var mı kontrol etmek.
    buna göre router 'de donanımsal bir sorun olabilir diye düşünüyorum.

  3. #3
    nkosova is offline Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    60

    Default consol

    selam.. consol bağlantında da bi sorun oluşmuş olabilir..eğer dediğiniz gibi consoldan görüntü alabiliyorsanız..

    aksi halde hyper terminal deki bound rate ayarlarını 52000 veya 115000 olarak değiştirmenizi öneririm... iyi çalışmalar...

  4. #4
    nkosova is offline Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    60

    Default düzeltme

    57600 ve 115200 olacak .

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts