Cisco LMS 3.01 Problemi
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco LMS 3.01 Problemi

Merhaba; Yazılımı düzgün çalışıyor fakat 1 gün sonra process lerin yarısı duruyor kendiliğiniden. Tekrar manuel başlatmak zorunda kalıyorum. Bunun neden yapar ? Teşekkürler...

  1. #1
    aruspex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    21

    Standart Cisco LMS 3.01 Problemi

    Merhaba;

    Yazılımı düzgün çalışıyor fakat 1 gün sonra process lerin yarısı duruyor kendiliğiniden. Tekrar manuel başlatmak zorunda kalıyorum.

    Bunun neden yapar ?

    Teşekkürler...

  2. #2
    Ferit Akyol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    6

    Standart

    Merhaba;

    Hangi OS üstüne kurulu ?

  3. #3
    aruspex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    21

    Standart

    Windows 2003 R2 32 bit SP2

    Regional settings : full US english

  4. #4
    Hypnotic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Co Administrator
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    769

    Standart

    starrt/run/services.msc den prgramın çalışan tüm servislerini otomatik olarak ayarlamayı denedin mi ?
    //
    Ben senin beni pingleyebilme ihtimalini sevdim.
    Ben seninle bir gün bir debug çıktısında,
    Ben seninle sadece bilmek zorunda kalanların bildiği bir routing tablosunda olabilme ihtimalini sevdim.
    //

  5. #5
    aruspex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    21

    Standart

    eğer öyle yaparsan yazılım sağlıklı açılmıyor....

  6. #6
    burner Guest

    Standart

    Slm;

    Uninstall/Install eger hala devam ediyor ise Windows unda bir problem vardir

    Iyi gunler

  7. #7
    aruspex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    21

    Standart

    3 defa unsintall / install ettim...hala aynı.....1 gün sonra neden yapıyor anlamış değilim...hayatımda bu kadar kıl program görmedim

    windows üzerinde ne sıkıntı olabilir ?

  8. #8
    Ferit Akyol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    6

    Standart

    Merhaba;

    İşletim sistemini o yüzden sordum.Ciscoworks acayip sorunlu bir program;

    Canlı bir örnek veriyim mesela sana; Bir arkadaş server saatini değiştirdi ve servisler bir daha çalışmadı.

    Daha önce R2 üzerine kurduğumda bende benzer sorunları yaşamıştım.Biraz

    araştırma yapınca en stabil MS Server 2003 SP 2 üzerinde çalıştığını okudum.

    Daha sonra MS Server 2003 SP 2 üzerinde kurdum ve sorunsuz çalışıyor şu an.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok