Cisco LMS 3.01 Problemi
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
Cisco LMS 3.01 Problemi

Merhaba; Yazılımı düzgün çalışıyor fakat 1 gün sonra process lerin yarısı duruyor kendiliğiniden. Tekrar manuel başlatmak zorunda kalıyorum. Bunun neden yapar ? Teşekkürler...

  1. #1
    aruspex is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    21

    Default Cisco LMS 3.01 Problemi

    Merhaba;

    Yazılımı düzgün çalışıyor fakat 1 gün sonra process lerin yarısı duruyor kendiliğiniden. Tekrar manuel başlatmak zorunda kalıyorum.

    Bunun neden yapar ?

    Teşekkürler...

  2. #2
    Ferit Akyol is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    6

    Default

    Merhaba;

    Hangi OS üstüne kurulu ?

  3. #3
    aruspex is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    21

    Default

    Windows 2003 R2 32 bit SP2

    Regional settings : full US english

  4. #4
    Hypnotic is offline Co Administrator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    İstanbul
    Posts
    769

    Default

    starrt/run/services.msc den prgramın çalışan tüm servislerini otomatik olarak ayarlamayı denedin mi ?
    //
    Ben senin beni pingleyebilme ihtimalini sevdim.
    Ben seninle bir gün bir debug çıktısında,
    Ben seninle sadece bilmek zorunda kalanların bildiği bir routing tablosunda olabilme ihtimalini sevdim.
    //

  5. #5
    aruspex is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    21

    Default

    eğer öyle yaparsan yazılım sağlıklı açılmıyor....

  6. #6
    burner Guest

    Default

    Slm;

    Uninstall/Install eger hala devam ediyor ise Windows unda bir problem vardir

    Iyi gunler

  7. #7
    aruspex is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    21

    Default

    3 defa unsintall / install ettim...hala aynı.....1 gün sonra neden yapıyor anlamış değilim...hayatımda bu kadar kıl program görmedim

    windows üzerinde ne sıkıntı olabilir ?

  8. #8
    Ferit Akyol is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    6

    Default

    Merhaba;

    İşletim sistemini o yüzden sordum.Ciscoworks acayip sorunlu bir program;

    Canlı bir örnek veriyim mesela sana; Bir arkadaş server saatini değiştirdi ve servisler bir daha çalışmadı.

    Daha önce R2 üzerine kurduğumda bende benzer sorunları yaşamıştım.Biraz

    araştırma yapınca en stabil MS Server 2003 SP 2 üzerinde çalıştığını okudum.

    Daha sonra MS Server 2003 SP 2 üzerinde kurdum ve sorunsuz çalışıyor şu an.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts