Frame Relay Telekom Internet Servisi Kurulum ve Konfigurasyonu
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
Frame Relay Telekom Internet Servisi Kurulum ve Konfigurasyonu

Merhaba ADSL hizmetinin verilemedigi bir bolgede Turktelekom Frame relay ile hizmet verecegini soylemis ve hatlar cekilmis durumda. En ekonomik nasil halledebiliriz. Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum (hangi cihazlar) iyi calismalar

  1. #1
    yagiz is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2

    Default Frame Relay Telekom Internet Servisi Kurulum ve Konfigurasyonu

    Merhaba
    ADSL hizmetinin verilemedigi bir bolgede Turktelekom Frame relay ile hizmet verecegini soylemis ve hatlar cekilmis durumda. En ekonomik nasil halledebiliriz. Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum (hangi cihazlar)


    iyi calismalar

  2. #2
    GhoSt is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Ankara
    Posts
    1,664

    Default

    zaten tellabs modemi almak zorundasınız telekom onlarla çalışıyo , onun arkasına herhangi bir router la işi çözebilirsiniz , isterseniz allied telesis veriririz size daha ucuz olur cisco dan
    Mr.google knows everything , ask to him...

  3. #3
    yagiz is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2

    Default

    Tesekkur ederim ..


    Elimde eskiden kalma
    cisco 1750 Router ve Tellaps stu160 modem var bunlarla sistemi kurabilirmiyim..
    tesekkurler.
    Last edited by yagiz; 10.01.2009 at 18:16.

  4. #4
    Orhan ERGUN is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    256

    Default

    Merhaba,

    Evet yeterli , 1750 üzerinde kart yoksa bile takılabilir. Tellabs 106 deil , stu160dır


    Kolay Gelsin

  5. #5
    ret2ww is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    16

    Default

    Merhaba, Türk Telekom iki ayrı sayısal TDM network'üne sahiptir. Bunların birincisi Tellabs ürünlerini kullanan DXX Network'ü ikincisi ise Siemens-Newbridge ürünlerinin kullanıldığı NewBridge network'leridir. Eğer orada TT'nin DXX network desteği yoksa NewBridge modem kullanılmak zorundadır. Belki Telekom şu anda her iki desteği bir şekilde her santralde sağlayabiliyordur. Bunu tam olarak bilmiyorum. Fakat önceden sormakta fayda var.

  6. #6
    tellak is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    İstanbul
    Posts
    17

    Default

    Quote Originally Posted by yagiz View Post
    Tesekkur ederim ..


    Elimde eskiden kalma
    cisco 1750 Router ve Tellaps stu160 modem var bunlarla sistemi kurabilirmiyim..
    tesekkurler.
    dostum stu 160 ve 1750 ile sistemini cok rahat kurarsın kafana takma FR çalışması için bir sakınca yok benim çalıştığım ISP de bu tür sistem cok yaygın kolay gelsin şimdiden projen için

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts