Frame Relay Telekom Internet Servisi Kurulum ve Konfigurasyonu
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.
Frame Relay Telekom Internet Servisi Kurulum ve Konfigurasyonu

Merhaba ADSL hizmetinin verilemedigi bir bolgede Turktelekom Frame relay ile hizmet verecegini soylemis ve hatlar cekilmis durumda. En ekonomik nasil halledebiliriz. Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum (hangi cihazlar) iyi calismalar

  1. #1
    yagiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    2

    Standart Frame Relay Telekom Internet Servisi Kurulum ve Konfigurasyonu

    Merhaba
    ADSL hizmetinin verilemedigi bir bolgede Turktelekom Frame relay ile hizmet verecegini soylemis ve hatlar cekilmis durumda. En ekonomik nasil halledebiliriz. Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum (hangi cihazlar)


    iyi calismalar

  2. #2
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    zaten tellabs modemi almak zorundasınız telekom onlarla çalışıyo , onun arkasına herhangi bir router la işi çözebilirsiniz , isterseniz allied telesis veriririz size daha ucuz olur cisco dan
    Mr.google knows everything , ask to him...

  3. #3
    yagiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    2

    Standart

    Tesekkur ederim ..


    Elimde eskiden kalma
    cisco 1750 Router ve Tellaps stu160 modem var bunlarla sistemi kurabilirmiyim..
    tesekkurler.
    Konu yagiz tarafından (10.01.2009 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.

  4. #4
    Orhan ERGUN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    256

    Standart

    Merhaba,

    Evet yeterli , 1750 üzerinde kart yoksa bile takılabilir. Tellabs 106 deil , stu160dır


    Kolay Gelsin

  5. #5
    ret2ww isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    16

    Standart

    Merhaba, Türk Telekom iki ayrı sayısal TDM network'üne sahiptir. Bunların birincisi Tellabs ürünlerini kullanan DXX Network'ü ikincisi ise Siemens-Newbridge ürünlerinin kullanıldığı NewBridge network'leridir. Eğer orada TT'nin DXX network desteği yoksa NewBridge modem kullanılmak zorundadır. Belki Telekom şu anda her iki desteği bir şekilde her santralde sağlayabiliyordur. Bunu tam olarak bilmiyorum. Fakat önceden sormakta fayda var.

  6. #6
    tellak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    17

    Standart

    Alıntı yagiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim ..


    Elimde eskiden kalma
    cisco 1750 Router ve Tellaps stu160 modem var bunlarla sistemi kurabilirmiyim..
    tesekkurler.
    dostum stu 160 ve 1750 ile sistemini cok rahat kurarsın kafana takma FR çalışması için bir sakınca yok benim çalıştığım ISP de bu tür sistem cok yaygın kolay gelsin şimdiden projen için

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok