Cisco IOS Labs for Routing and Switching
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
Cisco IOS Labs for Routing and Switching

Merhaba Arkdaslar Cisco (CCNA / CCNP için) "Routing and Switching Labs) hakkında Online ve virtual olarak Lab arıyorum.

  1. #1
    kaan-072 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13

    Arrow Cisco IOS Labs for Routing and Switching

    Merhaba Arkdaslar
    Cisco (CCNA / CCNP için) "Routing and Switching Labs) hakkında Online ve virtual olarak Lab arıyorum.

  2. #2
    kozalak is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    457

    Default

    BCMSN Lab online Free Lab Online

    bu Cisco 642-812: CCNP BCMSN gerci ama sitede CCNA için de var. ama eski versiyon biraz. tabi bu sekilde bi lab arıyorsan.

  3. #3
    kaan-072 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13

    Default basit lablar

    slm arkadaslar
    bir router bir switch bir pix firewall ve en fazla 4 tane bilgisayardan olusan lablar ariyorum
    • router configuration basit bir lab
    • switch configuration basit bir lab
    • router filtering basit bir lab
    • vpn configuration basit bir lab
    nerde olduklarini bilen varsa soylerse sevinirim

  4. #4
    kaan-072 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13

    Arrow basit lablar (simple labs) ariyorum

    slm arkadaslar
    bir router bir switch bir pix firewall ve en fazla 4 tane bilgisayardan olusan lablar ariyorum
    • router configuration basit bir lab
    • switch configuration basit bir lab
    • router filtering basit bir lab
    • vpn configuration basit bir lab
    nerde olduklarini bilen varsa soylerse sevinirim

  5. #5
    salviadivinorum Guest

    Default

    bosson diye dusunuyorum? denediniz mi

  6. #6
    kaan-072 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    13

    Default

    hayir denemedim, bosson nedir. tsk

  7. #7
    Zayl Guest

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by kozalak View Post
    BCMSN Lab online Free Lab Online

    bu bcmsn gerci ama sitede ccna için de var. ama eski versiyon biraz. tabi bu sekilde bi lab arıyorsan.
    eyvallah müdür çok güzel bi site, ama gerçek rutır üzrerinden çalışmadıımız içün bazı dezavantajları var elbet,tüm koutları tam olarak istiyor örnğin copy start run yerine copy startup-config running-config yazmakla uğraşıosun yarım saat ama hoş site tabi hakkını vermek lazım biraz karıştırcam görüşlerimi yazarım, teşekkürler tekrar

  8. #8
    Zayl Guest

    Default

    yok ya yaramaz

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts