Packet Tracer
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.
Packet Tracer

mrb arkadaslar,packet tracer da bı yerel alan ağı tasarlamam gerekıyor,örneğin bir fakültenin ağı.Bir türlü tasarımını gerçekleştiremedim,elinde örnekler olan arkadaşlar varsa yollayabilirler mi? şimdiden çok teşekkürler..

  1. #1
    ipek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    11

    Standart Packet Tracer

    mrb arkadaslar,packet tracer da bı yerel alan ağı tasarlamam gerekıyor,örneğin bir fakültenin ağı.Bir türlü tasarımını gerçekleştiremedim,elinde örnekler olan arkadaşlar varsa yollayabilirler mi?
    şimdiden çok teşekkürler..

  2. #2
    Ciscoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    189

    Standart

    Merhaba,

    Packet Tracers - Help- Tutoriol kısmına girin örnek videolar var,

    ama packet tracer ı da tutmadım ben..

    switch bacağına ip atamak için komut yok ne saçma bişi ya..

    al birini vur ötekini..

    adam gibi kullanışlı bi sistem bulamadık

  3. #3
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    switch bacağına ip atayamassın ki.
    oluşturduğun vlanlara ip atayabilirsin.

  4. #4
    ipek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Mesajlar
    11

    Standart

    çok teşekkür ederim,programda lab.ları gormustum ama help dosyasındaki videoları gormemıstım,çok saolun

  5. #5
    Ciscoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    189

    Standart

    Alıntı kozalak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    switch bacağına ip atayamassın ki.
    oluşturduğun vlanlara ip atayabilirsin.
    Doğru söylüyorsun ya ) sağol kozalak..

  6. #6
    hakanidi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    1

    Standart

    merhaba arkadaslar ben öğrenciyim bir ödevim var.yardımcı olursanız sevinirim.20 bilgisayardan oluşacak bir internet cafe tasrımı topolojisi maliyeti.lütfen cevap.

  7. #7
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Alıntı Ciscoist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

    Packet Tracers - Help- Tutoriol kısmına girin örnek videolar var,

    ama packet tracer ı da tutmadım ben..

    switch bacağına ip atamak için komut yok ne saçma bişi ya..

    al birini vur ötekini..

    adam gibi kullanışlı bi sistem bulamadık
    Layer 3 switchlerde interface in altına girip " no switchport " komutunu yazarak portu layer3 e çekebilir ve ip verebilirsin , default ta switching port olarak çalışır hepsi
    Mr.google knows everything , ask to him...

  8. #8
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Alıntı hakanidi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar ben öğrenciyim bir ödevim var.yardımcı olursanız sevinirim.20 bilgisayardan oluşacak bir internet cafe tasrımı topolojisi maliyeti.lütfen cevap.
    şimdi internet cafe diyince işin içine bilgisayarlar,switch,modem,kablolama da giriyor maliyet nerden çıktı ilginç bi ödev

    gördüğüm kadarıyla internet cafelerde kablonet/adsl modem onun arkasında yönetilemeyen bir switch senin yapında 24 portlu yeterli , tam olarak ne sormak istediğini de anlamadım açıkcası?
    Mr.google knows everything , ask to him...

  9. #9
    ebilfez isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    26

    Standart

    ben şahsen düşünüyorum ilkokul kacıncı sınıfa sormuslar bu soruyu 1 2 bilemedin 3 abicim bu iş 10bin tlde tutar 100bin tlde kullanılacak malzemede önemli cisco swithcmi kullancan son sistem pcmi bu soruyu soran ögretmene selamımı söle kesin oo bilgisayardan anlamıyordur at bi fiyat

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok