Network Address Translation (NAT)
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Network Address Translation (NAT)

arkadaşlar resimde ne anlatılmak isteniyor? ve nasıl Network Address Translation (NAT) Konfigurasyonu yapabilirim? nat 02 Network Address Translation ( NAT ) 01 router mu demek oluyor? yardımcı olursanız sevinirim

  1. #1
    gabberhead isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    22

    Arrow Network Address Translation (NAT)



    arkadaşlar resimde ne anlatılmak isteniyor? ve nasıl Network Address Translation (NAT) Konfigurasyonu yapabilirim?
    nat 02 Network Address Translation (NAT) 01 router mu demek oluyor?
    yardımcı olursanız sevinirim

  2. #2
    gabberhead isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    22

    Standart

    kimse bilmiyomu?

  3. #3
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    her interface'e inside ve outside natlardan birini veriyosun. nat 01 ve 02 dediği o sanırım.
    bu sanırım bi soru? sorunun tamamnını ya da varsa network topolojisini koysan daha anlaşılır olur.

  4. #4
    gabberhead isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    22

    Standart

    yok sadece bukadar soru bu?topoloji çizili değil

  5. #5
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    valla anlamadım ben de bundan bişe.

  6. #6
    gabberhead isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    22

    Standart

    yanında bide vsd uzantılı bi dosya var.sanırım topoloji onda çizili.ama açamadım.microsoft visio drawing diye bişey açıyomuş sanırım.bulup indiremedim bi türlü.
    peki topolojisi ben çizsem nasıl çizmem gerekir? 2 router 3 - 5 pc 3-5 server mı koymam gerekcek bunun için? ben acamiyimde bilmiyom pek.
    Konu gabberhead tarafından (27.11.2008 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir.

  7. #7
    gabberhead isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    22

    Standart

    ozaman şöyle soruyum.remote desktop yapmak için komut ne peki ?

  8. #8
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    bence o dosyayı görüntülemeye bak. ordakine göre konfigürasyon yapman gerekecek sonuçta. google'a vsd viewer diye aratırsan bişeler çıkar sanırım

  9. #9
    gabberhead isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    22

    Standart

    tamam birazdan topolojiyi gösterecem onla uğraşıyom şuan

  10. #10
    gabberhead isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    22

    Standart


    işte burada

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok