Meraba Arkadaşlar, CCNA ye hazırlık için TR 640-802 yada 640-801 kitabı arıyorum.. 640-802 öncelikli aradığım.. 2nci el yada sıfır temin edebileceğim bir yer yada bir kimse varmı.? en kısa zamanda bana yardım ederseniz sevinirim..
![]() | | |
Meraba Arkadaşlar, CCNA ye hazırlık için TR 640-802 yada 640-801 kitabı arıyorum.. 640-802 öncelikli aradığım.. 2nci el yada sıfır temin edebileceğim bir yer yada bir kimse varmı.? en kısa zamanda
Meraba Arkadaşlar, CCNA ye hazırlık için TR 640-802 yada 640-801 kitabı arıyorum.. 640-802 öncelikli aradığım.. 2nci el yada sıfır temin edebileceğim bir yer yada bir kimse varmı.? en kısa zamanda bana yardım ederseniz sevinirim..
640-801 diye türçe kaynak yok ama aşağı yukarı benzer konulara sahip eski sınav sistemi için sistem yayınlarının 640-607 nolu kitabı var yaklaşık 1000 sayfalık bir kitap bunun dışında sistem yayınlarının intro CCNA kitabı mevcut ISND de yoldaymş diye duydum muhtemelen çıkmışta olabilir...
640-821 i naasıl buluyorsunuz.. ? onu almama gerek var mı ?
CCNA müfredatının bir kısmını içeriyor eğer kalın kitabı bulursanız gerek yok ama bulamassanız almanızda fayda var...
peki sağolun
Bence sistem yayınlarından çıkan introyu alın. Zaten sertifika sistemi de sürekli olarak değişiyor. Öncelikle introyu bitirin. Daha sonra isnd'ye geçersiniz. Saygılar...