Domain Name System(DNS) Problemi
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
Domain Name System(DNS) Problemi

Basligi yanlis yere acmamisimdir umarim. Arkadaslar cok garip bi sorunum var. cozemiyorum da. evden ciscotr.com a giremiyorum. ama baska semtlerdeki arkadaslarim siteye rahatlikla giriyolarmis. bi iki siteye de girmede zorluk

  1. #1
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart Domain Name System(DNS) Problemi

    Basligi yanlis yere acmamisimdir umarim.
    Arkadaslar cok garip bi sorunum var. cozemiyorum da. evden ciscotr.com a giremiyorum. ama baska semtlerdeki arkadaslarim siteye rahatlikla giriyolarmis. bi iki siteye de girmede zorluk cekiyorum. tracert komutu ile bi deneme yapayim dedim.
    ya gayretttepe_t3_2-gayrettepe_t2_1.turktelekom.com.tr [212.156.118.18]
    den sonra request timed out hatası aliyorum.
    ya da host-84-51-3-68.teletektelekom.com [84.51.3.68] tan sonra request timed out hatasi aliyorum. sorun ttnetten kaynaklaniyor galiba ama nasil halledilebilir bu sorun? musteri hizmetlerini arasam yardimci olacaklarini sanmiyorum acikcasi.

    su an siteye vtunnel uzerinden baglandim. oyle yaziyorum. yardim edin kafayi yedim

  2. #2
    root isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,409

    Standart

    dns olarak turk telekom dns sunucularini kullanmak yerine aşağıdaki dns'leri kullanabilir misin?

    194.27.128.101

    194.27.128.102

  3. #3
    root isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,409

    Standart

    umarım sorun dns'den kaynaklıdır.

  4. #4
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    telekom dns lerini kullanmıyorum zaten. sizin verdiğinizi de denedim ama olmadı. telekomdan kaynaklı bişeler var galiba. en kısa zamanda hallederler umarım.

  5. #5
    hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    760

    Standart

    DNS değişikliği yerine birde aşağıda verdiğim proxy' i kullanarak deneyin

    66.198.41.11 port 3128

  6. #6
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    proxy ile girebiliyorum zaten ama proxy kullanmayı seven biri değilim. firefox a eklenti indirdim. sadece bu site için proxy kullansın die ama ayarlayamadım onu da kafasına göre takılıyor gibi. her adrese proxy kullanıyor ben sadece bu site için isterken. :S

  7. #7
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    Alıntı hakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DNS değişikliği yerine birde aşağıda verdiğim proxy' i kullanarak deneyin

    66.198.41.11 port 3128
    hocam bu verdiğiniz proxy güvenli midir?

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok