Slm,
burner senin yazdığın "#bacup interface s1/0 " komutu s2/0 interfaceini mi yedek yapıyor yoksa s1/0 interfaceini mi yedek yapıyor?
tam anlamadım da orasını
teşekkürler
![]() | | |
Slm, burner senin yazdığın "#bacup interface s1/0 " komutu s2/0 interfaceini mi yedek yapıyor yoksa s1/0 interfaceini mi yedek yapıyor? tam anlamadım da orasını teşekkürler
Slm,
burner senin yazdığın "#bacup interface s1/0 " komutu s2/0 interfaceini mi yedek yapıyor yoksa s1/0 interfaceini mi yedek yapıyor?
tam anlamadım da orasını
teşekkürler
Mrb ;
Sitede download şeklinde bir bölüm varsa ekleyeyim , szde uygulamasını gormus olun , başka site linki vermek istemiyorum.
Hakkımda azıcık araştırma yapın bence
Konu epey uzadı , size kolay gelsin
Slm;
Evet konu uzadi ve bunu bitirecek olanda sensin, su uygulamayi bir post et yada link i ver bu is biter, download bolumunede ihtiyac yoktur...
yapacaginiz az cok bir hsrp configurationu(2dakikanizi alir almaz?) ve text haline post etmek, bir de topology cizmek "that's all"
Ve bu arada bizlerde yeni bisiyler ogrenecegiz ...
Iyi gunler
Konu dayt tarafından (04.09.2008 Saat 09:40 ) değiştirilmiştir.
Slm;
(s2/0 interfacesinin altinda) #bacup interface s1/0 ... yazarsan tekrar s1/0 altina gidip bacup interface s2/0 yazamzsin...
Hayir hic bir config yapmana gerek yok diger interface altinda.... s2/0 geri geldiginde s1/0 otamatikman standby olur..
daha fazla bilgi icin cisco doc larina yada white paper lerine bak daha iyi anlamani saglayacaktir
iyi gunler
tamam teşekkür ederim
orhan baba
xtremend arkadasımızın sorusunu birkere daha oku
görüldüğü üzere topolojide sadece 1 router warA routerinden B routerine 2 serial yani 2 router ulaşıyorum ancak kendisi default olarak s1/0 ı kullanıyor ama ben s2/0 ı kullansın istiyorum
sorunun cevabı basit
hsrp kullanmak için 2 routera ihtiyacın var biri down olursa diğeri kullanılsın diyosun
adam sana tek routerdan dısarıya cıkıyorum 1. down olunca 2. interfacei kullanmak istiyorum diyor
bunun hsrp ile ne ilgisi war![]()
Mrb,
1.si orhan baba şeklinde hitap şekliyle konusmaya size kim izin verdi.
2.si Lütfen gidip hsrp çalışın, sonra konusalım. Ne 2 routerı gerekmesi..
Kolay Gelsin