Cisco Gshdsl Modem Kablo
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco Gshdsl Modem Kablo

1-Cisco gshdsl modem içinden (kutusundan)4 telli kablo çıkıyor.(gshdsl hat bağlantısı için ) 2-Telekomun verdiği uç sayısı normal olarak 2 pinlere bağlı 4 ucdan ortadaki iki kabloyu kullanarak bağladım birbirine. (uzaktan

  1. #1
    voip isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    187

    Standart Cisco Gshdsl Modem Kablo

    1-Cisco gshdsl modem içinden (kutusundan)4 telli kablo çıkıyor.(gshdsl hat bağlantısı için )
    2-Telekomun verdiği uç sayısı normal olarak 2

    pinlere bağlı 4 ucdan ortadaki iki kabloyu kullanarak bağladım birbirine.

    (uzaktan sürekli konfigurasyonu değiştiriyorum ama hat bir türlü oturmadı)


    bu kablo olayında bi varyasyon yada konfigurasyon içinde değişiklik var mı?

  2. #2
    hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    760

    Standart

    bağlantı hızı nedir?
    Tür telekom' u arayarak hattı oturtmayı denediniz mi?

  3. #3
    voip isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    187

    Standart

    bağlantı hızı 2048 evet türk telekomla savaştım uzun süre configide kontrol ettim.Son şüphe kablo

  4. #4
    NoComment79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    18

    Standart

    Konfigurasyonuzu kontrol ediniz.G.SHDSL hattı nerede sonlandırıyorsun frame-relay yada metroethernet mi?internet amaçlımı mı kullanıyorsun?yada noktadan nokataya G.SHDSL baglantın mı var?Çözüm için en güzel yol konfigurasyonu göndersen bakıp nerede hata oldugunu söyleyebilirim.Konfigurasyon dogruysa %100 telekomdandır.121 arıza kayıt servisinden arıza açabilirsin.Telekomun g.shdsl modemi olan ekipleri var gelip kontrol ederler.

  5. #5
    Cagdas Yalman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    427

    Standart

    gshdsl hatta hattı oturkmak ile nerde sonlandiğinin ilgisi yok. evet 4 telli kablo çıkıyor orta 2 uç kullanılıyor. TT den portunuzun nerde sonlandığını ip dslamdamı yoksa eth. dslam damı sonandığını öğrenin. ona göre örnek konf. yollayalım 2 tarafiçinde conf. girmeniz gerekecek.

  6. #6
    voip isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    187

    Standart

    default config ile düzgün çalıştı.Mevzuu türk telekomla alakalı.Konuya son vereyim dedim.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

  7. #7
    NoComment79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    18

    Talking

    Konuya son vermen güzel olmuş

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok