Yani Şu Demek Mi Oluyor Mesela İst. Teknik Üniv. Okumamız İçin Ön Şart Felan Yok İngilizcemiz İyi Olsun Kayıt yaptırabiliriz
![]() | | |
Yani Şu Demek Mi Oluyor Mesela İst. Teknik Üniv. Okumamız İçin Ön Şart Felan Yok İngilizcemiz İyi Olsun Kayıt yaptırabiliriz
aslinda ingilizce sarti da aranmiyor. anlayabilecek kadar ingilizce bilginiz olmasi ve dersleri takip edebilecek kadar ingilizce bilmeniz yetiyordur..
Ama ODTÜ deki eğitimde önşartlarda en az iki yıllık yüksekokul mezunu olmalısınz diyor
Eğitime Kimler Katılabilir?
http://144.122.216.102/Egitim.aspx?p=kimler
Buradaki durum kursu veren Cisco Network eğitimleri ile alakalı değil doğrudan odtu'nun kendi insiyatifi ile olan bir şey. satır aralarına dikkatle bakarsanız bunu izah etmişler.Katılımcıların önceden hiçbir bilgisayar ağı bilgisine sahip olmalarını gerektirmeyen ve en temel düzeyde başlayan CCNA programının takip edilebilmesi, bilgisayar okur yazarı olmayı ve okuduğunu anlayabilecek kadar İngilizce bilmeyi gerektirmektedir. Bu koşulları sağlayan herkesin katılabileceği bu programın, halen özel veya kamu kurumlarında bilgisayar ağları ile ilgili çalışan, çalışmayı planlayan veya bu konularda kendini geliştirmek isteyen kişilere en fazla yararı sağlayacaktır.
CCNA programına; üniversite mezunları, üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri, ve en az iki yıllık bir yüksek okul mezunu olanlar katılabilir.
Bir CISCO CCNA grubuna kayıtlar, önkayıt yaptıranlar arasından seçilecektir.Kurslara kimlerin kabul edileceği ODTÜ - Sürekli Eğitim Merkezi tarafından belirlenir. Kurslara kayıtlarda, kursiyerlerin eğitim durumları ve önkayıtlardaki başvuru sırası dikkate alınır.
piyasada sertifikaya iş yok yeteneğe ve iş bilirliğe " iş " var.
elbette sertifikası olan ve olmayan iki çalışan arasında fark var.
System Abim Bu Cvb ı Yazmıştın Bana
Ben Bu İşi Tam Olarak Öğrenirsem Manasında Sormuştum Yani Ortada Kalmak gibi bi Durum Söz Konusu Olur Mu Bu İşi Tam Öğrensem bile