Access Point Web GUI
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Access Point Web GUI

Merhabalar Elimde AP1242AG-E-K9 bulunmakta ve bir türlü web browser üzerinden konfigürasyon ekranına ulaşamadım ... yardımcı olursanız sevinirim

  1. #1
    samet0607 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Mesajlar
    6

    Standart Access Point Web GUI

    Merhabalar

    Elimde AP1242AG-E-K9 bulunmakta ve bir türlü web browser üzerinden konfigürasyon ekranına ulaşamadım ...

    yardımcı olursanız sevinirim
    Konu Nexus tarafından (17.02.2013 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Nexus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    1,997

    Standart

    Konsol ile bağlanıp :
    enable
    Conf t
    int bv1
    ip address a.b.c.d mask
    no shut

    Sonra default username ve passwordu değiştirirsin veya yeni kullanıcı ve passwordunu yaratırsın .

    Pc'ne aynı a.b.c.d ile subnetten elle bir ip adresi verirsin.

    İlave bir opsiyon olarak telnet'i yapılandırırsın.


    Sanırım bu bvi ip adresi ile web arayüzüne erişebilirsin.

    Browser olarak explorer 6.0 diyor ama chrome ve yeni exp ile açabilirsin. Chrome kullanıyorsan cache belleği temizleyip denemeyi unutma..

    Burada ise kullanım klavuzu mevcut :
    http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/access_point/12.2_13_JA/configuration/guide/s13frst_ps4570_TSD_Products_Configuration_Guide_Chapter.html

    Bide ufak video :
    http://www.youtube.com/watch?v=bu2dXmaP2bs
    Konu Nexus tarafından (17.02.2013 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir.
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  3. #3
    samet0607 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Mesajlar
    6

    Standart

    bvı 1 komutunu girince hata alıyorum onu çözemedim her yerde bvı yi aktif ettikten sonra ulaşılabileceği yazıyor ama ben aynı işlemi yaptığımda komutu kabul etmiyolar.

    Not : config tabında yapıyorum bu işlemi de

  4. #4
    Nexus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    1,997

    Standart

    Nasıl bir hata bu ?
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  5. #5
    samet0607 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Mesajlar
    6

    Standart

    Komutu kabul etmiyor..

    böyle bir komut yok diyor .

    hata mı yapıyorum diye baktım cihazın cisco.com daki pdf ine ama komutlar bire bir aynı giriyorum videolardan da takip ettim aynı şekilde yapıyorlar komutu kabul ediyor . ama bende dediğim gibi hata alıyorum .

  6. #6
    Nexus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    1,997

    Standart

    Invalid input detected hatası mı veriyor ?
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  7. #7
    samet0607 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Mesajlar
    6

    Standart

    Evet .........

  8. #8
    Nexus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    1,997

    Standart

    O zaman fabrika ayarlarına çekin cihazı birde öyle deneyin.
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  9. #9
    samet0607 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Mesajlar
    6

    Standart

    öylede denedim sonuç aynı ...
    cihazın bozulmuş olma ihtimali varmıdır acaba?

  10. #10
    Nexus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    1,997

    Standart

    BVI arayüzü varsayılan olarak cisco ap'lerde hep vardır . İsteseniz de kaldıramazsınız.

    ap(config)# no interface bvi1
    %command not allowed, cannot remove BVI 1

    BU komutu yazdıktan sonra bvi arayüzünü tekrar dener misiniz ?

    ap(config)#bridge irb
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok