Dynagen Dynamips Network Sorunu
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.
Dynagen Dynamips Network Sorunu

Arkadaşlar.ben dynagen adlı cisco programı kurdum ve çalıtırdım.Benim özel bir sorunum var.Örneğin 1 routerdan 2 ayrı network kurulması gerekiyor ve 2 ayrı bacak cıkıyor. herbirisi ayrı network olacak.Bunu nasıl yapacağım

  1. #1
    onuralbutay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    20

    Standart Dynagen Dynamips Network Sorunu

    Arkadaşlar.ben dynagen adlı cisco programı kurdum ve çalıtırdım.Benim özel bir sorunum var.Örneğin 1 routerdan 2 ayrı network kurulması gerekiyor ve 2 ayrı bacak cıkıyor. herbirisi ayrı network olacak.Bunu nasıl yapacağım ..Bu ayrı network İplerini Serial bacaklarınamı vereceğim yoksa Fast eternet bacaklarına? Ve kurulumda kullanmış olduğum sanal cihazlara nasıl birden fazla eternet kartı yükleyeceğim.

  2. #2
    mely isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Bulunduğu yer
    Istanbul
    Mesajlar
    326

    Standart

    Gns üzerinden mi yapmak istiyorsunuz bunu?

  3. #3
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Bir router ın her bacağı(interface i) farklı networkleri birbirine bağlar,GNS kullanın ethernet kartı yükleme gibi bi olayınız yok add a link i seçip istediğiniz bağlantı şekliyle router ları birbirine bağlayabilirsiniz
    Mr.google knows everything , ask to him...

  4. #4
    onuralbutay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Mesajlar
    20

    Standart cevap

    hyr dynamip s diye bir program var.oun üzerinde cisco 7200 veya 3640 roouter yazzılımında yapmakistiyorum.GSM nedir?

  5. #5
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    arkadaşım biliyoruz dynamips diye bir program olduğunu , GSM yazmadık GNS yazdık dynamips in grafik arayüzüne sahip ve çok daha kolay kullanımı olan simülatörü
    bu adresten indirip yükleyebilirsin
    http://www.gns3.net/download
    Mr.google knows everything , ask to him...

  6. #6
    mely isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Bulunduğu yer
    Istanbul
    Mesajlar
    326

    Standart

    Ne yapmak istediğini söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz. Gercek ios la konfigrasyon yapmak istiyorsan Ghost un söylediği linkten GNS yi indir kur. Yardımcı oluruz

    Kolay Gelsin

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok