Network Kurulumu
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Network Kurulumu

günaydın arkadaslar benim bi sorum wardı bilen warsa bana özel mesaj atarsa çok sevinirm şirket merkez şube arasında 300mt mesafe var ve iç hata sahib bi iki yer arası network

  1. #1
    bsb_bad_boy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    3

    Standart Network Kurulumu

    günaydın arkadaslar benim bi sorum wardı bilen warsa bana özel mesaj atarsa çok sevinirm şirket merkez şube arasında 300mt mesafe var ve iç hata sahib bi iki yer arası network nasıl kurabilirim?

  2. #2
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    en ucuz çözüm VDSL ile 11mb hızla görüştürme yapabilirsiniz
    Mr.google knows everything , ask to him...

  3. #3
    Orhan ERGUN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    256

    Standart

    Merhaba,

    Ic hata sahip sözünüzle neyi kastettiğinizi anlamadım , ancak , 300 metre mesafede 2 lokasyon için ben Wireless çözüm kullanırdım. Wi-Lan , yada Alvarion çözümlerini de ilk önce düşünürdüm.

    Kolay Gelsin

  4. #4
    bsb_bad_boy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    3

    Standart

    yardımlarnız için teşekkürler.

  5. #5
    Güner Derican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Mesajlar
    5

    Standart G.shdsl

    2 adet G.SHDSL modül takılı Cisco 878 ile karşılıklı cat-1 üzerinden
    ağ kurabilirsin.

    SHDSL Maksimum İletim Mesafesi ( 26 AWG)


    Date Rate (kbps) Mesafe (feet)
    136 24,900
    200 21,900
    264 20,300
    392 19,400
    520 17,800
    776 16,900
    1032 14,900
    1160 14,100
    1544 13,100
    2056 10,600
    2312 10,200

  6. #6
    root isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,409

    Standart

    ben olsam ve switch kullandigimi, switchte fiber bos port oldugunu dusunursek;

    iki nokta arasinda fiber ceker switchte sonlandirirdim.

  7. #7
    hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    760

    Standart

    binalar arasına fiber çekip switchlerde sonlandırmak faydalı bir çözüm olucaktır...

  8. #8
    Dejavu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Onursal Üye - Emektar
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    208

    Standart

    Eğer ihtiyaçlarınız doğrultusunda, aşırı bir Network trafiğiniz olmayacaksa Wireless işinizi görür, zahmetsiz ve pratik olacaktır.
    Saygılar...

  9. #9
    Orhan ERGUN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    256

    Standart

    Merhaba,

    Kazı calısması vs olmuyorsa , fiber link kopmayacaksa , cihazlar üzerinde de sonlandırabileceksem , arkadaslar haklı , kesınlıkle primary link fiber kurulmalı

    Kolay Gelsin

  10. #10
    Ayanoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    1

    Standart

    günaydın arkadaslar benim bi sorum wardı bilen warsa bana özel mesaj atarsa çok sevinirm şirket merkez şube arasında 300mt mesafe var ve iç hata sahib bi iki yer arası network nasıl kurabilirim? merhaba istemıs oldugun cozum cok basıt bu tarz cozumlerımı infinet wireless le cözuyorum 54 mb havadakı hızım lokaldede 48 mb goruyorum bu urun uzerın ses data gorununtu transferıde gerceklestırebiliyorum senın ıstegını fazlasıyya gerceklestırebılecek tek urun nezaman ıstersen yardımcı olabılırım

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok