| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Bence konfigde bir problem var prtg discover edince görmesi lazım. Muhtemelen snmp paketleri gelmiyor prtg ye taşıma işlemi sırasında snmp parametreleri değişmiş olabilir. Kısacası eskiden mrtg nin veri aldığı ip / acc halen duruyormu? Örneğin Prtg çalışan bilgisayardan discover port numarasından telnet deneyin başlat cmd telnet x.x.x.x port numarası (8080 gibi) M. Serdar SARIOĞLU Electronics & Communication Engineer - MCSE - CCNA E-mail: [email]admin@mysystem.org[/email] - [email]kizilotesi@gmail.com[/email] _____ From: [email]cisco-ttl@yahoogroups.com[/email] [mailto:cisco-ttl@yahoogroups.com] On Behalf Of Erdal Metin Sent: Friday, February 08, 2008 4:08 PM To: [email]cisco-ttl@yahoogroups.com[/email] Subject: Re: [cisco-ttl] E1 kart snmp problemi interface'lerin değişmeyen isimleri conf daki isimleri ise bunun önemi yok. bence mrtg altındaki eski cfg dosyayı silme yenisi ürettirin.Yeni dosya ile eski dosyayı kıyaslayıp eski cfg içindeki interface isimlerini yeni cfg dosyadakileri kulanarak değiştirin ve deneyin. ----- Original Message ----- From: Ferdi Bülbül To: cisco-ttl@yahoogrou <mailto:cisco-ttl%40yahoogroups.com> ps.com Sent: Friday, February 08, 2008 3:37 PM Subject: [cisco-ttl] E1 kart snmp problemi Merhaba arkadaşlar, 7200 routerıma PA-MC-8TE1 Plus model bir E1 kart taktım, eski devreleribu karta aktardım sorunsuz çalışıyor fakat eskiden snmp ile izleyebildiğim MRTG trafiğini şimdi goremıyorum. PRTG kurdum MRTG sorun cıkarmıstırdıye onda da gozlemleyemedım, interface isimleri ve IP leri degişmedi. Bu konuda fikri olan varmı Saygılarımla -- Ferdi BÜLBÜL [Non-text portions of this message have been removed] [Non-text portions of this message have been removed] [Non-text portions of this message have been removed] -- Cisco Teknik Tartisma Listesi (Cisco-ttl) Bu listede onerilen degisikliklerin uygulanmasindaki tum sorumluluk kullaniciya aittir. Liste yoneticileri, oneride bulunan liste uyeleri ya da bu uyelerin calistigi kuruluslar herhangi bir sekilde sorumlu tutulamazlar. Yahoo! Groups Links <*> To visit your group on the web, go to: [url]http://groups.yahoo.com/group/cisco-ttl/[/url] <*> Your email settings: Individual Email | Traditional <*> To change settings online go to: [url]http://groups.yahoo.com/group/cisco-ttl/join[/url] (Yahoo! ID required) <*> To change settings via email: mailto:cisco-ttl-digest@yahoogroups.com mailto:cisco-ttl-fullfeatured@yahoogroups.com <*> To unsubscribe from this group, send an email to: [email]cisco-ttl-unsubscribe@yahoogroups.com[/email] <*> Your use of Yahoo! Groups is subject to: [url]http://docs.yahoo.com/info/terms/[/url] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|