Alıntı:
montoya´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar herkese kolay gelsin.ben büro makinaları üzerine çalışan bir firmada teknisyenlik yapıyorum.network işine 2 yıldır büyük bir merak sardım.cisco ccna seretifikası almak istiyorum.sitemizden de çok güzel dökümanlar indirdim fakat dökümanlar fazlaolduğu için hangisini takip edeceğimi bilmiyorum.( indirdiklerim hayrulla kolukısaoğlu hocanın ccnax pdf dökümanı,fırat üniversitesinin hazırlamış olduğu bir döküman ve bunların yanında bir kaç tane da) birde wendel odom'a ait bir kitap varmış ama şu an piyasada bulamadım sizlerden ricam bana sadece hagi dökümanı takip edeceğim hakkında bigi verirseniz sevinirim.birde hangi simülatörü kullanabilirim.bosona biraz baktım. bilgileriniz için şimdeden teşekkür ediyorum.bu siteye gerek kullanıcı olarak gerekse kurucu olarak görüşlerini bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim herkese iyi çalışmalar
-------------------------------------------------------------------------------- |
slm
wendel odom un kitabını istiyosan ben sana gönderim onu kullanmıyorum,bide simulator olarak bence dynagen kullanmanı tavsiye ederim.Kolay gelsin