| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| GNS3 emülatörünü kullanmaya çalışıyorum. Düzngünce kurdum ( Hem Pardus hem Vista) ayarların da yaptım. 7200 ve c3640 IOS'larını da kaydettim. Dynamips'i de yükledim ve test ettim sorunsuz çalışıyor dedi. Sonra routeri çalıştırdım ve programlamak için console porta girmeye çalıştım fakat; Vista: Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor dedi. Pardus: Hiçbirşey yapmıyor. Ne yapmalıyım? Bu sorunu nasıl düzeltirim. Bu işlerde yeni olduğumdan çok fazla da bilgim yok birşeyleri mi kaçırdım bilmiyorum. Teşekkürler. Konu DDGuclu tarafından (07-03-2008 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| sanırım ios yüklerken yanlış ayar yapmışssın. programın arayüzünden idlepcp get R0 değer ver acılan penceren bir rakam gir bu cpu nun yüzde yüz çalışmasını engellemek için.... ios ayaralrını bir daha kontol et... birde en önemlisi prefebnceses den bir project directory oluştur çalışacağın yolu göster aynı sekilde dynamipsde bu klasörü göster hepsi bu kolay gelsin...
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
| |||
| Vista'da aktif ettim zaten. e-mky: Sizin dediğiniz benim sorunumla alakalı değil. Benim dediğim herşeyi yaptıkran sonra, routerları da çalıştırdıktan sonra routerı configure etmek için console portu açama sorunu. IOS'ları değiştirdim yine aynı sorun var. Terminal command: C:\Windows\System32\telnet.exe olarak belirledim. Artık telnet açılıyor. Doğru mu olmuş oluyor şimdi bu? Sonra putty'yi de açtım. fakat bu sefer de hemen kapanıyor. Açık kalsa da bağlanamıyorum routera. Konu DDGuclu tarafından (07-03-2008 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|