| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| ||||
| iyi göreceli bir kavram üstelik Türkiye'deki büyün kursları bilmiyorum. Hangisi daha iyi bilmek için mukayese yapmak lazım Ama iyi olduğunu bildiğim birkaç kurs var. İyi derken neye göre iyi ? Cisco Systems tarafından " Cisco Eğitimi verebilir " anlamına gelen yeterliliği olan kurslar iyidir. Bu kursların standartları yüksektir , Cisco Systems 'le sürekli irtibat halindedir. Bazı durumlarda bunun faydalarından hem kurs hem de öğrenci olarak sizler yararlanırsınız. Onun için Cisco Systems 'in önerdiği kurslar " Network Academy " ler iyidir diyebilirim. Cisco Eğitimi almadan evvel gideceğiniz kursta mutlaka Learning Partner olup olmadığını öğrenin ve seçiminizi buna göre yapın. Referans : http://www.cisco.com/web/TR/news/press/news_92.htm l Burada şöyle diyor : Cisco’nun Eğitim iş ortakları : Netron , Bilgeadam ve BTEğitim ---------------------------------------------------------------------------------------------- İlave olarak şunu örnek gösterebilirim Cisco EXPO 2008 'de Deniz Sungurlu ( CISCO - CNAP Türkiye Yöneticisi ) konuşmasında şöyle diyor : http://www.cisco.com/web/TR/learn_events/expo2008/ sunumlar/ismet_benli.pdf ![]() Sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır ![]()
__________________ Sitemize Girebileceğiniz Alan Adları www.cisco.gen.tr & www.ciscotr.net & www.ciscotr.com --- Cisco Sınavlarında %20 indirim kuponu almak almak için ![]() 7 Eylül 2008 İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı / Isparta |
| ||||
| bu biraz göreceli bir kavram şahsen ben BT eğitimden aldım gayette memnundum, biraz size kalmış bir olay iyice araştırın ondan sonra gidin reklam ve görsele özellikle sizi kandırmak isteyecek dekolteli satış görevlilerine kanmayın... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|