| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| ||||
| Alıntı:
Alıntı:
![]() CCIE lerin çoğu 30 lu ve daha büyük. Örneğin : ilker temir , devrim yener küçük , yılmaz acar , akgün özsoy , hakan tağmaç vs...
__________________ Sitemize Girebileceğiniz Alan Adları www.cisco.gen.tr & www.ciscotr.net & www.ciscotr.com --- Cisco Sınavlarında %20 indirim kuponu almak almak için ![]() 7 Eylül 2008 İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı / Isparta |
| ||||
| arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim ve eklemek istediğim bişey daha var, öncelikle CCIE olmak için herhangi bi sorunum yok olduğunu soylediniz peki olduktan sonra iş bulabilirmiyim yani okuduklarımdan anladığım bu CCIE dünyada çok az ve buna çok talep var yani ben CCIE olursam atıyorum Türkiye'de Turkcell, vodafone gibi şirketler de kolay bir iş bulabilirmiyim? Teşekkürler |
| |||
| arkadaş su anda işssiz seniz ve CCIE olunca birden bire sabah uyandığımda herşey değişecek b diye beklemeyşin zaten CCIE oluncaya kadar gecen sürede basamkları adım adım cıkarak göreceksiniz. birden bire hiç bir şey göz acıp kapayıncaya kadar al sana 10 000 ytl maaş demez kimse, su anda kazanıyorsan x CCIE olunca min 3x kazanırsınız örneğin.bu süre içinde CCNP gibi eğitimleri alarak daha doğrusu problemleri ve sorunlaraı yaşayarak çözümlemek sisizn için hem tecrüğbe olacakdır sonucda bu tecrübede sizi CCIE götürecekdir... kolay gelsin...
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|