| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| ciscp.com a üye olabilen varmı üyelik işleminin 6. cı aşamasına kadar geliyorum şifre belirleme bölümünde karmaşık bir şeyler istiyor şifre alfa numewrik olacak işte son harfimi karakter olacak içinde sayıl olcak bişey diyo anlamadım. eğer daha önceden bunu yapmış denemiş olan varsa açıklarsa sevinirim. not: lütfen arkadaşlar bunu daha önce denemiş ve yapmış olanlar cvp yazarsa sevinirim. bilgi olan varsa kesin olarak msj bekliyorum. iyi çalışmalar.
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
| |||
| hööööö yaman hiç bişey anlamadım )) neyse cisco sitesine üye olamıyorum.stddtn dediklerinin hepsi denenmiş. öyle basit bir şey değil siteye üye olmak .... şifrede karekter + sayı artık alfanumerik ( sayı olmayan ) herşey denendi hatta başında ve sonunda olmak üere yerleri bile değiştirildi işe yaramadım bir yerde bir şeyler eksik ama nerdeeee .... system yada root duyun sesimi..
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
| |||
| Arkadasım onu biliyoruz yazdık yukarı . hala aynı seyi tekrar ediyoruz anlamış değilim.... elbette 3 ü bir arada olacak önemli olan nasıl olduğu .... örner: mustafa1* mustafa*1 *mustafa1 1mustafa* vs.. gii bir çok sey denedim burdkai örnekde kçük şifrewler verdim denediğimde en az 8 karekterddi.... lütfen daha önce deneyipüye olan bir arkadas yazsın !!!
| |||
| selam arkadaşlar gözümden kaçan bi nokta olmuş yazmadığım password en az 8 karakter olacak ve de hem harf olacak hem sayı hem işaret gözden kaçan nokta ise şu harf karakteri hem küçük hem de buyuk olarak yer alacak örnek: cemADAN3* kolay gelsin bende hesap alırken uğrasmıştım ) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|