| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Ben Seneye Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Bölümünden Mezun Olacam Cisco Eğitimine Katılıp Sertifika Almak İstiyorum Kimler Kayıt Olabileceği ile ilgili düzgün bi anlatım yok Ben Kayıt Yaptırmak İçin Napmalıyım Lise yi bitirip Direk Kayıt Yaptırabilir Miyim Bu Eğitim toplam Kaç Sene Sürecek Sorularıma Cvp Verirseniz Sevinirim Tşk Ler ![]() |
| ||||
| http://wscc.cc.itu.edu.tr/cisco-la/index.html Sitesi bu telefon numarası vs mevcut aklındakileri araştır siteden yanıt bulamazsan telefonda var orada ara sor |
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| ||||
| Merhaba Cisco eğitimlerine katılmak için bir ön şart aranmamaktatır. Temel Bilgisayar kullanıcısı ve network bilgisi olan herkes katılabilir. Sertifika sınavlarına girecekseniz de sınavlar ingilizce olduğu için temel ingilizce seviyesinde bilmeniz gerekebilir. Bu bile " must " değil , olsa iyi olur gibi yorumlanmalıdır. ![]()
__________________ Sitemize Girebileceğiniz Alan Adları www.cisco.gen.tr & www.ciscotr.net & www.ciscotr.com --- Cisco Sınavlarında %20 indirim kuponu almak almak için ![]() 7 Eylül 2008 İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı / Isparta |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|