| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Bulundugum yerde ccna kursu veren birçok kurum var. Kimileri sertifika da veriyor. Uluslararası geçerliliği olan Cisco Systemin verdiği sertifikalar ile bu eğitim kurumlarının verdiği sertifikalar aynı mı? İyi düzeyde ingilizcem var. Az çok ta network yapıları hakkında bilgim var. Dökümanlardan çalışarak 640-802 sınavına nasıl girebilirim.? Yetkili test merkezleri nereleri? Daha önce toefl ibt'ye girdim. Oradaki sistemde , kredi kartıyla ücreti internetten ödüyorduk. Sınav takvimine göre uygun olan test merkezlerinin herhangi birinde sınavı alabiliyorduk. Aynı şey Cisco için de geçerlimi? Dışarıdan CCNA sertifikasını almak için nasıl bir yol izlemeliyim? |
| ||||
| oncelikle kurslarin verdigi sertifikalar cisco system tarafindan verilen dinleyici sertifikalari sanirim, iyi derece ingilizce bilmen cok guzzel , calismalrinda rahat edersin CCNA sinavina hazirlanmak icin eger imkanin varsa kurs oneririm ve kendinde iyi ve duzenli calisirsan pek bir sorunu olmaz sinavi alman icin .. simdiden sana kolay gelsin |
| |||
| http://networkmanagers.googlepages.com/ccna Gerçi forumda verilmiş daha önce. P4S640-802v2.93 versiyonu sitede mevcut. Bilginize.. |
| |||
| ya arkadaslar; sinav oncesi kurs ve egitim vermekle sinav yapmak arasindaki farki lutfen goz onunde tutalim. kimse sizi Cisco sertifikasi adina sinava tabii tutup John Chambers adina sertifika veremez. Bircok kurum sinav degil de egitim ve kurs verip sinava hazirlar ve Cisco CCNA egitimi verilmistir, kursu basarili bir sekilde bitirmistir diyebilir. Ama bu sizi CCNA yapmaz. CCNA olmak icin ister once egitim alarak ya da evde calisarak olsun, resmi sinava girip PersonVUE tarafindan CCNA sertifikasina hak sahibi olmalisiniz. Bundan sonra size Cisco Systems imzali muhurlu CCNA sertifikasi verilir, gonderilir. Zaten John Chambers imzasi olmayan CCNA belgesi hem resmi degildir hem de CCNA'nin telif haklari nedeni ile boyle bir belge size veriliyorsa suctur. Buna dikkat edin, kurs katilim belgesi ya da egitim basari belgesi aklinizi karistirmasin. Bircok CCNA arkadasimiz egitim ve kurs almadan evde calisip sinava girerek CCNA sertifikasina sahip olmustur. Dunyadaki tek sinav yapabilen kurulus PersonVUE'dir. Elinizdeki sertifikanizi da yine burasi dogrular, onaylar. |
| |||
| bu arada personvue'in sitesine girip oncelikle uye olun. ardindan hangi tarihte nerede sinav merkezi var kontrol edin ve size uygun olanini onaylayin. odemenizi online yapabilirsiniz ya da sinava giriste odeme yapabilirsiniz. daha sonra sinava girersiniz ve adresinize sinav score report gelir. bir kac ay sonra sertifikaniz yine adresinize ulasir. ama lutfen bunlardan once sorularla, gecmis sinavlarla kendinizi test edin ve yeterliliginizi yukseltin. sanirim bildigim kadari ile 2 sinavdan sonra birkac yil sure ile sinavi basari ile gecseniz bile sertifikaniz gelmiyor, score report geliyor. bu nedenle 2 sinav hakkiniz var. en azindan bizim yillarda oyle idi ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|