| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| cisco sertifikasını almak için yeni başvuru yaptım takıp ettıgımız lınk cisco.netacad.net burdan derslerı takıp edıyorum. Ama burdaki terimleri anlamakda güçlük çekiyorum. acaba buna yakın türkçe kaynak bulabilirmiyim. Yardımcı olacak birleri varmı acaba.... |
| ||||
| Bak simdi ben basladigimda yoktu boyle kolayliklar, ama yapaman gerekenler soyle: www.google.com'a gir. arama bolumune: www.megaupload.com: CCNA CBT nuggets yaz veya www.rapidshare.com: CCNA CBT nuggets. Ama bunlari aynen aram kutusuna yaz. ondan sonra cikan linkleri teker teker kontrol et elbette canli birkac link bulacaksindir. bunlari istersen kisa zamanda indirebilirsin eger megaupload vey arapishare uyesen tabi eger uye degilsen downloadlari aralikli zamanlarda beklersin ve indirirsin. Inen dosylari genelikle .rar diye bilinen bir sikistirma programinda saklidir bunun icin www.downloads.com'da WINRAR diye ara ve bu programin deneme versiyonunu indirerek dosyalari acabilirisin......Eger dedidigin gibi dosyalarda sifre varsa bunu ilk dosyayi indirmen icin aldigin link/forumdan geneliklile linklerin sonuda gorebilirsin.... Kusura bakma ama anlatsam sabah olur yane aradigin herseyi bulabilirsin.....
__________________ Yaman |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|