| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhaba Arkadaşlar; İlk defa CISCO sertifika kurslarına katılmak istiyorum. Nereden ve nasıl başlamalıyım. Türkiyedeki yetkili eğitim merkezleri nereleridir? İZMİR'de yetkili CISCO kursu varmıdır? Bildiğim kadarıyla EGE Üniversitesi CISCO kursu düzenliyor ama CISCO'nun kendi düzenlediği kurs varmıdır. Tavsiyelerinizi bekliyorum. ![]() |
| |||
| Cisco hicbir zaman kendisi egitim ve kurs duzenlemez. Sadece CCIE sinavlari icin Cisco ile birebir muhattap olursunuz. Bu da artik vay be bu adam butun sertifikalarimizi aldi, bir tanisalim belki bize yararli olur dusuncesinden dolayidir.. Zaten bazi CCIE'ler Cisco'da calisirlar. Cisco'nun egitim partner'leri vardir. Dunyada tek sinav yetkilisi ise VUE'dir. Egitimi herkes verebilir, sinavi tek bir yer onaylar ve sertifikaniz gecerli olur, o da Person VUE'dir. Person VUE sinav sonucunuzu Cisco'nun yetkinlik merkezine bildirir. Degismedi ise sanirim boyle isliyor egitim ve sinav proseduru.. |
| |||
| cisco guzeldir, eglencelidir, insana biraz sac yoldurur =)) cisco egitimine baslamadan once temek network isleyisini bilmeniz size buyuk kolaylik saglayacaktir.cisco'Nun kendi kurs yeri yok sadece cisconun partnerleri var ayni microsoft egitim yerleri gibi. istanbulda bilgeadam ve btegitimi biliyorum iyi bir yer olarak. |
| |||
| ben bteğitimi düşnüyorum burası hakkında detaylı bilgi verebilecek yada buradan kus alan ccna ve ccnp alan varmı ???
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|