| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| CEH eğitimi sadece teorik bir güvenlik eğitimi değil, saldırı tiplerini çok net ayırt etmenizi sağlamakla işe başlayan ve günümüzde güncel exploit’ler, hacking tool’lar kullanılarak firmaların nasıl hacklendiğini anlatan ve hacking tool’ları güncellendikçe devamlı ve çok hızlı bir şekilde güncellenen bir eğitimdir. “Güvenliği sağlamak istiyorsanız hacker’ı iyi tanımalı ve takip etmelisiniz.” Felsefesinden yola çıkarak oluşturulan bu eğitim, şirketlerin hem iyi korunmasını sağlayan, hem de saldır ı sonucu sistemin hizmet dışı kalması durumunda sorunu çok daha hızlı çözebilen uzmanlar yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
__________________ KARDESLERIM HERSEY PARA DEGIL!!! PARANIN GECMEDI YERLER VARDIR KIMININ DUASI KIMIN PARASI!!!! BILGI PAYLASILDIKCA COGALIR:cicek |
| |||
| Ok. Pekala sizce bu eğitimi en uygun şekilde hangi kurum, kuruluş veya kişiden almamız en doğrusu. Sonuçta anladığım kadarı ile bu sertifika ile beraber sistemlerdeki genel var olan açıklar ve ilerleyen dönemlerde oluşabilecek açıklar anlatılıyor. Sizin bu konudaki tavsiyeniz nedir??? |
| ||||
| Alıntı:
NOT:Bu arada ben burda sadece kendi kişisel fikrimi söylüyorum,kimse darılmasın,gücenmesin,bir başka kişide çok faydalı bir program diyebilir.Söylediklerim bu forumu bağlamaz.
__________________ Zindanı kabul ederiz ama zilleti asla!Bize zulüm etmek belki mümkündür ama bizi küçültmek asla! |
| |||
| Alıntı:
|
| ||||
| Alıntı:
basit tool lardı,ayrıca dos vardır kısa olarak şudur fakat nasıl yapılabilir gibilerinden bir uygulama yoktu,sql enjection dan tutta diger bütün uygulamaların sadece var oldukları fakat nasıl yapıldıkları adına bir uygulama filan görmedik.Dedik bari en azından güvenlik adına bir egitim olduğu için, bir firewall kurulumu gösteriliyordur fakat nafile oda yok..Aklıma geldikçe yazarım burdan,ben egitimi alalı 6-7 oldu.Hemen acele etme.
__________________ Zindanı kabul ederiz ama zilleti asla!Bize zulüm etmek belki mümkündür ama bizi küçültmek asla! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|