| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Arkadaşlar foruma yeni katılıyorum merkezi bi işletmeye 8 kanallı voip adaptör takıp işletmenin santralına giricez şubelerine de tek kanallı voip adaptörler takıcaz hangi marka ve model cihaz kullanmamı tavsiye edersiniz ? Bizim için ses kalitesi önemlidir çok ta pahalı olmasın aynı zamanda Birde bu kurulumlar için bi yardımcı olması açısında bi döküman gönderebilirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ediyorum. |
| |||
| Şubeden şubeye mi aramak yapmak istiyorsunuz yoksa dış dünyayı da arayacak mısınız? Sadece birbirlerini aratacaksanız Bircom'un xpeach cihazları var bu işi yeterince iyi yapıyor. Çok da pahalı olmasın dediğiniz için bunu önerdim yoksa bundan daha iyi cihazlar da var tabi ama xpeach ler bu istenen işi yapar. Kurulumu için de bircom dan destek alabilirsiniz. |
| |||
| Merhaba, eğer şubeden şubeye bağlantı kuracaksanız ve aynı zamanda dahili telefonlarınız da bu voice network'a dahil olacaksa Linksys'nin voice adapter'larını tavsiye ederim. Fakat işin içine IP to dahili tel girince SIP Server kurmanız gerekecek. Eğer santraliniz IP Santral ise buna gerek yok. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|