| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| merhaba arkadaşlar uzun zamandır kullanmakda olduğum ve cisco system işaretli linksys PAP2-NA model voip adaptorleri ile voip bağlantısı yapmakdayım fakat bazı voip adaptorleri özelliklede son zamanlarda kullandığım bazı cihazların ısınmakda olduğunu farkettim ve bugün itibari ile cihazın bir tanesi power gelmesine rağmen cihaz power on olmaya çalışıyor fakat tekrardan power ışığı kırmızıya dönüp kendisini tekrar tekrar power on yapmaya çalışıyor bu tip hata nereden kaynaklanmakda olabilir bu tip hata ile karşılaşanınız varmı ayrıca merakdan arızalı cihazı açtım ve içerisinde c163 yanında bir elektrolitik kondansatörün (10 uf 50volt) patladığını gördüm. Bunu değiştireceğim fakat daha fazla arıza varmıdır ? değişmesi gereken parçalar olacakmı buna bir fikriniz olabilirmi vede sebebi nedir acaba bir seride problem olabilirmi? özellikle son parti aldığım ürünlerde bu ısınma problemini fakettim. Bilgi olması bakımından arızalı cihazın seri numarası ise FH900DC32408 şeklindedir. |
| |||
| Alıntı:
Bende bir adet arızalı linksys pap2T var ışıkları sürekli yanıp sönüyor.Yurtdışından almıştım arızalı çıktı.Türkiyede tamir ettirebileceğimiz bir yer varmıdır?Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|