| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhabalar 7 adet şubemiz var ve bu şuberler arası ücretsiz telefon görüştürmesi yapmak istiyoruz.1024/512 adsl bağlantımız var.Fiyat uygunluğunuda göz önünde bulundurursak hangi cihazları tavsiye dersiziniz.Daha önce kullana ve bu cihazların kurulumunda bulunan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Teşekkürler |
| |||
| hocam selam öncelikle audo codex cihazı var. 2,4 port gibi secenekleri mevcut. merkeze 4 şubelere 2 portlu bağlarsan işini görür. cihaz configleri ayrı zamanda anlatılabilir. bant genişliği yüksek ve statik IP gerekiyor ki cihazlar birbirine paket iletebilsin aynı zamanda diğer uygulamalar kesilmesin. cihaz temin gibi bilgi istersen yardımcı olabiliriz. Saygılar |
| |||
| Alıntı:
|
| |||
| Merkez için 4 Fxs portlu 4 wan load balance özellikli broad band router 200 kanal vpn yapabilme özelliğine sahip Draytek 3300V tavsiye ederim. Noktalar için fxs portlu cihazlar alabilirsin ama merkeze yapacağın yatırımı bir miktar fazla tutarsan ileride olması muhtemel şube arttırımlarında yeni cihaz almak zorunda kalmazsın. İstenilirse bahsi geçen cihaz 8 fxs kadar sonradan yükseltilebiliyor. Bağlantı hızınız voip için yeterli ortalama pstn hat kalitesine yakın codec ler 8kbs dir udp bir bağlantı olduğundan geri dönüşü ve kontrolü yoktur bu nedenle gereksiz kontrol paketleri ile hattı boğmaz. 3300v nin canlı demosuna http://www.draytek.com/demo/Vigor330...atus_tag=1.htm adresinden bakabilirsin. Noktalar içinse ucuza kaçabilirsin sonuçta aynı anda iki voip kanalı açabilecek bir cihaz işini görecektir. Bunun içinde DrayTek 2700v kullanabilirsin onunda canlı demosuna http://www.draytek.com/demo/Vigor2700/index.htm adresinden bakabilirsin. Konu e-diablo tarafından (07-18-2008 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|