| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Arkadaşlar.. Cisco 2821 router üzerinde call manager express kurulu ve bu call manager express cisco ip phoneları yönetiyor. Bu ip phoneların 1 tanesin de voice message box ın şifresini unuttuk ve message boxu resetleyemiyorum. konuyla ilgili bilgisi olan acil yardım edebilirmi?? |
| ||||
| authentication ı nasıl yapıyorsunuz?
__________________ Yüksek oktanlı adrenalin yakalım. http://www.visionfutur.com/img/wallpaper/amiga2.jpg |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cisco ASA 5510 ve RSA Auth. Manager Entegrasyonu hakkında | ufuk uysal | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 2 | 03-06-2008 02:00 |
| Re: [cisco-ttl] Cisco ASA 5510 ve RSA Auth. Manager Entegrasyonu hakkında | Turhan OZYER | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 0 | 02-27-2008 02:01 |
| RE: Cisco Call Manager Update Failure | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 1 | 02-09-2008 20:06 | |
| Cisco Call Manager Update Failure | Hüseyin ALTUN | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 0 | 02-09-2008 20:06 |
| Cisco Call Manager SIP Protocol Desteği | Niyazi ozen | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 1 | 02-09-2008 20:06 |