| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhabalar, Cisco ya ait voip konusunda Türkiyede kurs veren yerler varmıdır varsa kimleridir ayrıca cisconun voip konusunda yeni başlayanlara vermekte olduğu kursun cisco kodları nelerdir? sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimle... |
| |||
| Merhaba, kursun adi CCVP ayrica kodu CVOICED2012 Size BTEGITIM'i oneriyorum. Hocalari ve lab'i cok iyi.. Ayrica Bulent Morten var ki taniyanlar ne kadar bilgili oldugunu bilirler. http://www.btegitim.com/ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cisco Router nedir? | korhanaydın | Cisco Router | 17 | 11-27-2008 01:35 |
| cisco kursları (Cisco Certified Network Professional / Certified Network Associate | soztekin | CISCO Genel | 18 | 03-30-2008 17:30 |
| Route Reflector Nedir? IBGP - EBGP Neighbor Nedir ? BGP Konfigurasyonu ( Border Gateway Protocol ) | root | Cisco Router | 3 | 02-22-2008 02:00 |
| cisco ile baska bır marka arasında h323 konusturan varmıdır | artun kocaman | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 2 | 02-09-2008 20:07 |
| Üniversitelerdeki Cisco CNAP CCNA Kursları ! | Rogue | CISCO Genel | 16 | 12-27-2007 18:56 |