Arkadaşlar bilgisayarımı düzenlerken buldum umarım işinize yarar. Bende nereden buldum bilmiyorum daha önce bir arkadaşım yayınlamış olabilir oyleyse şimdiden özür dilerim. Kolay gelsin
![]() | | |
Arkadaşlar bilgisayarımı düzenlerken buldum umarım işinize yarar. Bende nereden buldum bilmiyorum daha önce bir arkadaşım yayınlamış olabilir oyleyse şimdiden özür dilerim. Kolay gelsin
Gercekten guzel bir dokuman. Tesekkurler..
adamım süper döküman çok teşekkürler buradaki topolojilerin çizildiği programı bilen varmı arkadaşlar??
The day that never comes
Ellerine sağlık.
tesekkurler
ben de Gns3'de topolojiyi çizdim, paylaşayım.Hiçbir ip falan verilmemiştir ama yine de baya uğraştırıyor bunu bile çizmekBen uğraştım, başkaları uğraşmasın
![]()
shroud, eline saglik cok guzel olmus.
Birkac degisiklikle calistirmayi basardim. 3660'ler yerine makinama daha insafli davranan 3640'a gectim ve RAM'leri de 96MB'a dusurdum. 17 router'in tamamini calistirmak icin 2GB'in uzerinde memory gerekiyor..
Uzerlerinde herhangi bir config olmadan ve routing protocol calistirmadan asagidaki gibi bir sistem yuku getirdi bana, 5 dynamips process'ini ilk defa denedim, ve problem yok.
Config'leri yapmaya girisirsem buraya eklerim ben de.
![]()
tamamdır umut, eyvallah.Dediklerin doğrudur, ben pek deneyimli değilim gns'de zaten. ben bugün devam ediyorum config'e.ip adres configurasyonunu aşağıdaki ekte veriyorum.
konuda bir ek yada link varda benmi göremiyorum?
lab nerede ? :S
//
Ben senin beni pingleyebilme ihtimalini sevdim.
Ben seninle bir gün bir debug çıktısında,
Ben seninle sadece bilmek zorunda kalanların bildiği bir routing tablosunda olabilme ihtimalini sevdim.
//
Shroud'un hazirladigi gns projesinin linki vardi mesajinda, guncellemek icin kaldirmis olabilir. Ben kendi kurulumuma gore bikac ufak degisiklik yapmistim, onu ekliyim.. Tabi bu sadece .net dosyasi, henuz hic config yok.
CCNP Labs 1, proje.rar