| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhabar ; CCNP sınavlarına hazırlanan arkadaşlar lab yapmak için hangi programı kullanıyorlar ? Bosson'un CCNP için olanını indirdim çoğu komut çalışmıyor, pacet tracer zaten başlı başına bir kaza Dynegen de ise sadaece router confg. ediliyor diye duyduğum için kurmayı denemedim bile, switch sınavına ait lab ları neyde yapabiliriz ? |
| ||||
| Alıntı:
__________________ 66 Vatan,10 ( Baku)Mekân... Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bilgisayar Sistemleri ve Ağları CCNP Yolunda ufak adımlarla... Konu sdttn_58 tarafından (03-27-2008 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Merhaba, Switch configurasyonu olarak nasıl bişey yapmak istiyosunuz ? Öğrenmek istediğinizi biraz daha açabilirmisiniz? Switch ile bir çok şey yapılabilir ne yapmak istediğinizi açık olarak yazabilirseniz eminim ki herkez yardımcı olmaya çalışıcaktır. İyi Çalışmalar |
| ||||
| yani router IOS larını çalıştırdığımız gibi switchlerin IOS larınıda çalıştırabiliyormuyuz ?oluryorsa nasıl yapıyoz?
__________________ 66 Vatan,10 ( Baku)Mekân... Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bilgisayar Sistemleri ve Ağları CCNP Yolunda ufak adımlarla... Konu sdttn_58 tarafından (03-30-2008 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| ben de CCNP ye hazirlaniyorum sadece QoS sinavim kaldi. dynagen ile ilgli benim sorum ise su: gayet basit bir topoloji hazirlayorum: ben iki adet router serial ile birlestiriyorum. altlarina da birer tane switch bagliyorum. daha sonra loopback interface atayip her bir switch iin bir portuna da bir loopback interface koyuyorum. Ancak loopbacklaerden sadece biri calisiyorken diger router-switch-pc uclemesindeki loopback calismiyor ![]() bu arada Dynagen SDM icin bence cok faydali, yani ISCW sınavinindan tam puan almamda bence cok ise yaradı. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|