| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| yaman yine ustlığını konuşturmuş bir moderator yakışacak biçimde.. bend eyanı senin gibi düşünüyorum. ccnadan sonra ccsp ve ccvp düşünüyorum ilk önce. ccvp cok zor deniliyor doğrumu. ccnp routingde uzmanlaşmakiçin bir adım ccvp ses yani voicer ip ccsp de güvenli şimdi mantık yürüteek sunu demem hata olmaz bence ccvp ve ccsp de uzman olan biri zaten piyasada kendisini iyi bir ccnp yapmış olur ister istemez geri kalmaz. demek istediğim bu . doğrumu sizcede??
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
| |||
| Alıntı:
|
| ||||
| Simdi sende haklisin eger Routing and Switching derinlerine indiysen ipin ucunu birakma, bende baska dallarda gelismek isterim ama CCNA-CCNP-CCIP simdi de CCIE yaziliyi gectik yane bende pek farkli sayilmam ama cok derine idigim icin artik CCIE'i pratik sinavina kadar giderim ama sonra degisik dallarda da devam edecegim.
__________________ Yaman |
| ||||
| yamana kesınlıkle katılıorum ama eklemek ıstedıgım nokta bence ıyı CCNP cı olmadan dıgerlerı baya zorlasır dıe dusunuorum cunku routıng ve swıtchıngı CCNP sevıyesınde bılınmesse CCVP CCSP CCIP ve CCDP de bence cok zorlanılır o yuzden bende oncelıkle ıyı bır CCNP olmak gerek tabı bu benım dusuncem arkadaslar... |
| |||
| işte benimde en cok takıldığım sorun burada . ccna dans onra ccnp olupdamı CCSP ve CVCVP ye devam edeyim yoksa olmadnamı herkes tercih senin diyor ama bensecurity ve voice de uzman olmak sitiyorum ama routing ve switchinde zayıf olmak istemiyorum.
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|