+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 22 Sayfadan
1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
1 den 10´e kadar. Toplam 215 Sayfa bulundu

Son Zamanlarda Cisco Sınava Girenler

CCNA bölümündeki Son Zamanlarda Cisco Sınava Girenler tartışması; Merhaba arkadaşlar,son zamanlarda CCNA sınavına giren arkdaşlar sınavda hatırlayabilkleri soruları ,labları yada sorulan soruların pass4surun hangi versiyonundan sorulduğu veya pass4suredan ...

1. thrillercd isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member thrillercd is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

Son Zamanlarda Cisco Sınava Girenler

Merhaba arkadaşlar,son zamanlarda CCNA sınavına giren arkdaşlar sınavda hatırlayabilkleri soruları ,labları yada sorulan soruların pass4surun hangi versiyonundan sorulduğu veya pass4suredan sorulup sorulmadığını vb şeyleri hatırlayabildikleri kadarıyla söylerse sevirim, şimdiden tşk.

2. kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member kedi is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    3

merhaba,

geçen hafta perşembe günü sınava girdim tecrübeleri aktarayım hemen,,

3.22 versiyon ve siteye verilen en son ki 100 soruyu anlayarak çözen tüm arkadaşlar sınavı rahatlıkla verebilirler,zaten bu versiyonlarda toplasanız 5 tane simulasyon yok çıkan sim. sorularıda bunlardan farklı degil..

not:sınava girince şunu anladımki CCNA çok yüzeysel bir sınav sadece temel bilgileri ölçüyor..

herkese başarılar..

3. thrillercd isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member thrillercd is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

Merhabalar,ben de dün sınava girdim ve geçtim .Kedi arkadaşın dediği gibi pass4sure 3.22 ve o ek 100 soruyu çözenler için sınav çok kolay .Lablar hep pass4sure daki lablar ve bunların saysısı 6-7 yi geçmiyor.Hatta bu lablarını tamamının çözümleri Practice with CCNA 640-802 Real Exam! sayfasında var.Birde bu adreste Download - ifile.it
    Download - ifile.it jpeg formatında baya bi soru var bunlardan bir kaçı pass4sure dan farklı sorular çözerseniz yaranıza olacaktır.İyi çalışmalar .

4. trunkmode isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member trunkmode is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    2

merhaba
    arkadaşlar bende sınava hazırlanıyorum.pass4 3.22 ve ek 100 soruyu forumda bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

5. kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member kedi is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    3

aşagıdaki linkten indirebilirsin upload ettim,,

RapidShare: Easy Filehosting

kolay gelsin..

6. trunkmode isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member trunkmode is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    2

teşekkür ederim kedi.ccnp ye yolun açık olsun.
    Konu trunkmode tarafından (04-11-2009 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.

7. man in the middle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member man in the middle is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

Selamlar,

Kedi verdiğiniz Link sadece Premium Account için değilse download'a yetişememişiz demektir Siz ya da başka birisi rapid ya da file4share vb. bir yere pass4 3.22 ve ek 100 soruyu upload edebilirse çok makbule geçecek arkadaşlar.

Saygılar.

8. kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    3

aşagıdaki linke tekrar upload ediyorm,

2shared - download 640-802_all.rar

kolay gelsin..

9. man in the middle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member man in the middle is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

Teşekkürler "kedi".

10. kadir56 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member kadir56 is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

tesekkürler ''kedi''

+ Konu Cevaplama Paneli