| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| ||||
| Alıntı:
Kod: 642-551 SND Securing Cisco Network Devices (SND) Kod: 642-502 SNRS Securing Networks with Cisco Routers and Switches (SNRS) Kod: 642-522 SNPA Securing Networks with PIX and ASA (SNPA) Kod: 642-532 IPS Implementing Cisco Intrusion Prevention System (IPS ) Kod: 642-513 HIPS veya 642-511 CSVPN Securing Hosts Using Cisco Security Agent (HIPS) veya Cisco Secure Virtual Private Networks (CSVPN) Ayrıntılı Bilgi için Cisco 'nun Web Sitesini ziyaret ediniz. http://www.cisco.com/web/learning/le...type_home.html
__________________ Cisco Certified Network Engineer |
| |||
| Profesyonel seviyedeki bütün sınavlara türkiyede girebilirsin CCNA,CCNP,CCVP şu an için türkiyede yapılmayan bildiğim kadarıyla CCIE sınavları iş deneyimi olmadan da sadece dökümanlardan çalışarak sınavlara hazırlanabilirsin ama iş deneyimi bazı noktalarda sana artı sağlayabilir.. Bence sınavlarla ilgili döküman bulmaya başla hemen bulamadığın bir döküman olursa buraya yazarsın yardımcı olmaya çalışırız.. iyi çalışmalar..Birde bu başlığın yeri burası değil sanırım umarım uygun yere taşırlar.. |
| |||
| bir şey sormak istiyorum bu firewall configürasyonlarıyla ilgil olan pix asa ve asdm gibi konular hangi sertifikasyonda anlatılıyor. ccsp mi ccnp mi yoksa ccna mi cisco network monitör ile program arayüzünden görmüşdüm bir makelede , pix asa kurlumu yapılıyordu. |
| |||
| cissp türkiyede eğitimi hakkında buaraya bakabilrsin. ayrıca comsec türkiyede verdiğini söylüyordu ne kadar doğru bilmiyorum. http://www.netron.com.tr/news_files/nw0106_cissp.asp
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|