| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| çok teşekkür ederim eline sağlık paylaşım diye ben buna derim :-) CCNA'den sonraki CCNP bölümleride bu şekilde mi ? Bazı yerlede bu konu CCNA kapsamında değil CCNP kapsamında yazımışlar.Onlarıda koyarsan tam süper olacak kanımca :-) |
| |||
| Paylasim icin tesekkur ederim. Benim size sormak istedgim bir sey var: Ben su an CCNP ye hazirlaniyorum, CCNA'e aclistigim gunden bu yana ne zaman yeni bir makinada CNAP kullanmaya baslasam hep ayni sorunla karsilasiyorum: windows explorer da CNAP cirriculumlarini acamiyorum, eskiden hxxp://www.macromedia.com/support/documentation/en/ flashplayer/help/settings_manager04.html adresindeki guvenlik ayarlarindan flash security settings den bu sorunu hallederken, su an onu da yapamiyorum. Mozilla kullanirken ile aciyor, bunu biliyorum ancak sizin bu sorunun cozumu ile ilgili bir fikrinz var mi acaba? ilginize tesekkur ederim. |
| ||||
| explorer ayarlarına bir bak activeX tamamen kapalıysa ondan da yapıyor olabilir.
__________________ Yüksek oktanlı adrenalin yakalım. http://www.visionfutur.com/img/wallpaper/amiga2.jpg |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|