| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Arkadaşlar Merhaba , İzmir ege üniversitesi haricinde ccna kursu var mı ? Varsa tavisye edebileceğiniz ? Hangi kriterlere bakmalı kurs seçerken Saygılar macahael |
| ||||
| Bende İzmir'e yakın sayılacak bir yerde (2saat uzaklıkta) ikamet ediyorum. http://www.desem.net/kurslarDetay.asp?id=16 adresinde bir kurs bildirisi var aradım konuştum. ücreti 900ytl. sertifika olarak 9 eylül üniversitesinden onaylı bir sertifika veriyorlarmış. Cisco sertifikası için 100$ küsürat fazla bir ücret ödemek gerekliymiş. Eğer gitmeyi düşündüğünüz bir yer varsa ve/veya bir bilgi alırsanız bu konuda bizide aydınlatırsanız sevinirim. Çünkü bende izmirde gitmeyi düşünüyorum. Teşekkürler. |
| |||
| Arkadaşlar eğer elinizdeki sertifikanın uluslararası geçerli bir sertifika olmasını istiyorsanız. Cisco yetkili sınav merkezlerinden birinde 640-802 kodlu CCNA sınavına girmelisiniz. Bu sınav ücreti 84 sterlindir sınav için direk sınav merkeziyle konuşmak yerine pearson&vue yada prometric aracılığıylada sınav merkezine kayıt yaptırabilirsiniz çünkü bazen sınav merkezleri hakları olmadığı halde ekstra ücret talep edebiliolar.. İzmirde bu konuyla ilgili pek seçenek yok ama desem yeterli önemli curricullumları bulup onları bitirdikten sonra sorun olmıcaktır sınav.. Kolay gelsin şimdiden.. |
| |||
| neden universitelerdeki CNAP akademilerini tercih etmiyorsunuz? Hem Cisco Turkiye; universitelerdeki akademileri ozel olarak takip ediyor. Sirf bunun icin bir departmani var ve o departmanin yoneticisini taniyorum. Eger endiselerinizi, begenmediginiz yonlerini yazarsaniz sevinirim. |
| |||
| Merhaba.. Ben ccna için ege ve 9 eylül ile görüştüm. Ege 2000YTL istedi. 9 Eylül 900YTL 9 Eylül'e yazılacağım. 4 kur tek seferde veriliyor. Ege 4 kur için 4 ayrı sertifika veriyor. Saçma bence. Bir üst kur talep yetersizliğinden gecikmeli açılabiliyormuş. CCNP 9 Eylülde var sadece... |
| |||
| arkadaşlar belki geç bi cevap fakat ben cisco üzerine araştırdım hatta çözüm park cisco uzmanlarından oluşan bir sitede de sordum izmir için ege üniversitesi çok met ettiler nedeni cisco şirketinin kendi adamları anlatıyor kandi malzemeleri var routur modem swich vesaireleri . iyisi diyorlar . labarutuvar ortamları çok kaliteli pratik çok en önemlisi bence tecrübelerini paylaşma imkanı ve birikimleri alt yapıları iyi kısaca 2008 için giden varsa ciscoya gitsin |
| |||
| arkadaşlar 9 eylül de (DESEM) mart-temmuz arasında ccna eğitimi aldım,eğitim gayet iyi,özellikle kurs hocamız istekli öğrenciler için kesinlikle nadir bir fırsat. izmirdeki tek ccnp eğitimini de yine DESEM vericek,ücret 2000 ytl,nasipse katılıcam ben de.ilgilenen arkadaşlara duyurulur |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|