| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhaba ben Muğla universitesi muhasebe bölümü okuyorum ve cisco eğitimi almak istiyorum yaşım 17 01-01-2008 itibari ile 18 konuları ınceledım yeterlı duzeyde ıng. istiyor ingilizce kursu alıyorum şu anda muğlaya en yakın cisco kursu veren yer var mı bildiğiniz yardımcı olurmusunuz? ve detaylı bilgi verebilir misiniz ? cisco kursu için gerekli işlemler veya şartlar ? Fiyat ? Kaç hafta ? hangi günler ? nerde ? Teşekkürler. İyi Çalışmalar |
| |||
| Bildiğim kadarıyla Adanada ve İzmirde kurslar var Mersindede bu konuda eğitim veren bir şirket açıldığını duymuştum eğer bunlardan senin için uygun olan bir il varsa isimlerini özelden gönderebilirim norma eğitim 60-80 satta arası değişiyor haftada 6 ila 10 saat eğitim alıyorsun yani en az 1,5 aylık bir sürec bir başka seçenekte bu kursu hızlandırılmış olarak almak bootcamp olarakta bilinen10 günde biten bir eğitim şekli bence hızlı öğrenenbiliyorsan en güzeli istanbulda bu şekilde CCNA eğitimi veren bir çok firma var. İnternetten inceleyip telefonla ayrıntılı bilgi alabilirsin.. iyi günler.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|