| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| ||||
| Merhaba arkadaşlar öncelikle bu forum için kurucularına yöneticilerine ve destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum 5 yıldır aktif olmak üzere bilgisayar kullanıcısıyım, 2 yıldır da teknik personel olarak çalışmaktayım lise mezunuyum ve ingilizcem lise mezununkinden ne eksik ne fazla 27 yaşımdayım teknik destek de yaptığım işlere gelince sadece arızalıyı sök yeni ürünü tak arıza tespit ve değiştirme yani. ccna eğitimi almak için kurs araştırması yaptım günleri ve saatleri bakımından academytech i seçtim http://www.academytech.com/index.asp...o/ccna.htm#end (istanbul içi) tabiki ücreti de uygundu 1150 ytl 100 saat yanlız bi konuda kafam karıştı benim alt yapım sadece donanım yani sök tak ingilizcem de buradan gördüğüm kadarıyla sorulara yetmeyecek gibi. 1. sorunum benim ing. kursu almam gerekir mi yoksa teknik bi ingilizce buna yeterlimi 2. kurs için seçtiğim firma hakkında ve eğitimleri hakkında bilgi 3. donanım bana göre artık bitmiş durumda maaş ı ve şartları iyi değil artık 10 yaşındaki bi çocuk bile sökme takma işi yapabiliyor, ccna bana iş imkanı ne kadar sağlar ne gibi avantajları olur ve başarılı olabilirmiyim... şimdiden teşekkür ederim |
| ||||
| Öncelikle ingilizcenizden emin olmalısınız. Yani internette kısa bir araştırma ile soru örneklerine ulaşabilirsiniz ve kendinizi sınayabilirsiniz. İngilizce size en ziyade sınavlarda yardımcı olur. Ama anladığım kadarıyla terminolojiyi bilecek kadar ingilizceniz var. "Network için kurs" bence şu anda sizin için lüks. Saygılar... |
| |||
| arkadaşlar hemen buarada bir ekleme yapmnak istiyorum kendi adıma bend eteknik servis sorumlusu olarak yakşalık 2 yıl çalıştım. şimdi ccna almak istiyorum forumlarda daha cok bt eğitim ve academytech ön plana cıkıyor bilgeadam hakkında bilgisi olan varmı 200 saat civarı ama pahalı biraz önemli olan öğrenerek sertifikasyı almak benim için ne dersiniz ben bilg proh mezunuyum düşüncelerinizi bekliyorum. |
| |||
| Selamlar. Academytechde Hayrullah hocadan eğitim almıştım. Gayet güzel ve başarılı bir eğitim oldu. Barış Hocayıda tanıyorum, o da duyduğum kadarıyla başarılı. Ama academytechde cihaz sorunu var. Routerlar çok eski, switchde yoktu biz ders alırken. Hocamızda baya dertliydi bu konuda. Zaten bu yüzden ayrıldı ve Netron'a geçti. Bildiğim kadarıyla Barış hocada şimdi Netronda. Netronda Hayrullah hocayı ziyarete gittim, laboratuarını felan da gezdim, çok kaliteli. Eğitim alacaksan Netron derim. |
| ||||
| Selam arkadaşlar bende bu sektörde 8 senedir çalışıyorum bir çok firmada çalıştım. istanbulda ise 2 senedir çalışıyorum. Hepiniz anladığım kadarıyla işinizin artık yetersiz olduğunu görmüşsünüz. Şu anda Bilge adamda eğitim görüyorum hocalarımız fena değil lab ortamız ise 15 adet router 10 adet te switch miz var. tabii lab 2 tane mevcut zaten fazla taleb olmuyor... size tavsiyem ilk önce yol belirlemeniz olacak firmaların talepleri ne ona bakın ve ona göre kendinizi donalımlı yapın. Kursa gidecek arkadaşlarıma tavsiyem evlerinde dynegen sanal Router kullanmaları olacak uygulamazsanız unutursunuz. Ve mutlaka sınavları Başarın ama iş bununla bitmiyor... BU İŞ BİRAZ ÖZ VERİ GEREKTİRİYOR... Kurstan aldığım eğitimlerle ilgili bir sorunuz olursa mail adresim serhatxp@gmail.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|