| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Arkadaslar ben 6 kasımdan once CCNA sınavına girmeyi planlıyorum.Tesking de 1000 den fazla soru oldugu ve yererli zaman olmadıgı için Pass4sure v2.83'ün sorularına bakıyorum.Fakat içinde 212 soru var ve acıksası bana yetersiz olabilir mi endişesiyle iç içeyim! Sınava yakın zamanda giren arkadaslarımız varsa çıkan sorular hakkında bilgi ve önerilerini rica ederim. Şimdiden sağolun!!! |
| |||
| Ben 5 kasima gun aldim.Intro sinavina girecem.suan cnapin dokumanlarindan ilk iki kura calisioyrum.gunde bir module bitiriyorum.26si gibi moduller bitecek.sonra 10 gun boyunca testking sorularini cozecegim.ve packet tracerla aklima gelen senaryolari deneyecegim. eger sinav icin gun almadiysaniz acele edin.izmire baktim sadece 2 gun vardi sinav tarihi alinmayan.Ben bursada oldugum icin bursadan aldim. Herkese sinavda basarilar |
| |||
| Arkadaslar benim arkadas gecen carsamba sınava girdi!Sınavdan once pass4sure'dan 2.83'e bakıyoduk zaten.Arkadas pass4sure'dakilerin tamamen aynısı cıkıyo dedi(bu arkadas 872 aldı)!oyle ki şeceneklerinin yeri bile aynıymıs zaten toplamda 212 soru var bakmadan girmeyin derim ben!!!NOT:Pass4sure v2.83'ü bulabileceğiniz adres: www.4shared.com'dan search kısmına 640-801 2.83 yaz zaten 5.47mb'lık bi dosya hemen indir çöz )) Bu arada bende 2 kasım saat: 16:00'da sınava gircem!İnşallah gecerim bea ![]() |
| |||
| 640-801 sınavına bu gün kuzenimi soktuk ve 1000/1000 aldı. P4S 2.83 e çok iyi çalışın sorular tamamen aynısı. Drag drop sorularına iyi göz gezdirin. LAB sorusu da P4S da ki sorunun aynısı fakat cevapları P4S 'un yanlış... 2-3 tane farklı soru çıkacaktır bilginize.. |
| |||
| Arkadaslar sımıdi lab sorusunda gercekden sorun var herhalde su lınkı ıncelersenız anlarsınız http://testinside.blogspot.com/2007/...a-acl-sim.html burdakı lab ıle ps4 de verılen lab alakasız. Bu konuda kesın bılgısı olan arkadaslar var ıse yorumlarını beklıyorum... Birde ps4 dekı vtp soruları dogrumu .. Turksystem arkadsım bu konuda bızı bılgılendırır ısen sevınıcem .. |
| |||
| Alıntı:
Çalıştırırken kuzenimi P4S den ve Sybex in kitaplarından faydalandık. Materyal olarak çok fazla abartmaya gerek yok. Boson netsim ve birkaç dump varsa elinizde çok iyi çalışın. Sınavın can sıkıcı noktası olan geri dönüş olmadığı için iyi karar vermek gerekiyor ![]() 640-801 için yeni soru çıkmayacağı için P4S 2.83 sürümün de ki soruların aynısının şıklarına kadar aynı olduğunu söyledi kuzenim ![]() 4-5 soru farklı dediğine göre onlarda exam engine nin içinden çıkan randomize sorular. Ezbere geçmeyin kavrayın derim yinede Ama 6 kasım da içerik ve kodlama değişeceği için ezbere geçeceksiniz malüm ![]() |
| |||
| Arkadaşlar ben 2.83 deki tüm soruları çözdüm şimdi de 2.73 ün büyük bi kısmını bitirdim ))Biraz garanticiyim galiba ) neyse de ben su LAB sorularından Switch lablarını pek anlayamadım???Anlayanların yardımını istiyorum!!!![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|